Το όνομα της κόρης της Khloé Kardashian κρύβει πολλά μηνύματα… (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Η οικογένεια των Kardashians δεν μας έχει μάθει σε συνηθισμένα ονόματα… Όλα τα νέα μέλη της οικογένειας έχουν κι ένα περίεργο όνομα ή τουλάχιστον κάποιο όνομα που ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα αλλά έχει ιδιαίτερο νόημα για τους γονείς.

Ξέφυγε η Khloé Kardashian απ’ αυτόν τον κανόνα; Λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της και την αποκάλυψη για την απιστία του συντρόφου της, πόσταρε για πρώτη φορά στο Instagram. Το όνομα της κόρης της Khloé Kardashian κρύβει πολλά μηνύματα, όπως σχολίασαν τα διεθνή ΜΜΕ.

Το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη της, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του post της, είναι True (Αληθινή) Thompson και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Khloé Kardashian ήθελε να γίνει γνωστή η αλήθεια για τον σύντροφό της. Όπως σχολιάστηκε έντονα, το όνομα του παιδιού έχει το επίθετο του μπαμπά

Το κοριτσάκι μας, η True Thompson, έχει κλέψει τις καρδιές μας και είμαστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ. Τόσο μεγάλη ευλογία να καλωσορίσω αυτό τον άγγελο στην οικογένεια! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε True!

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Φυσικά, βλέποντας την ανάρτηση της μαμάς της Kris Jenner, η οποία εξηγεί την προέλευση του ονόματος True, παρατηρούμε πως υπάρχει μια λογική εξήγηση για την επιλογή του ονόματος!

Θυμίζουμε πως η Khloé Kardashian έγινε για πρώτη φορά μανούλα στις 12 Απριλίου. Η star είχε γεννήσει πρόωρα, λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη για την απιστία του συντρόφου της.

Το 2018 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά των Kardashians καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά πολύ! Αφού η Kim έγινε μανούλα για τρίτη φορά και η Kylie Jenner για πρώτη φορά!

Διαβάστε ακόμα:

Και το όνομα αυτής είναι… Σιγά μην ήταν συνηθισμένο το όνομα της νεογέννητης κόρης της Kim!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved