Πώς αποκαλεί η Meghan Markle τη βασίλισσα Ελισάβετ; Σίγουρα όχι με το όνομά της αλλά χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο nickname.

Πώς αποκαλεί η Meghan Markle τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και έγινε η Δούκισσα του Sussex; Οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο Chesire, στην οποία απουσίαζε ο Πρίγκιπας Harry. Και ήταν αρκετά χαμογελαστές !

Πώς αποκαλεί η Meghan Markle την βασίλισσα Ελισάβετ; «Your Majesty». Αλλά μη βιάζεσαι γιατί με τον καιρό αυτό το nickname θα αλλάξει και θα γίνει σε κάτι λιγότερο επίσημο.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Majesty, Ingrid Seward, μετά το «Your Majesty», έρχεται το «Ma’am». Και η Meghan δεν είναι η πρώτη που θα μπορεί να αποκαλέσει την βασίλισσα Ελισάβετ κατά αυτόν τον τρόπο. Η πριγκίπισσα Diana την αποκαλούσε «Ma’am» και η Markle βαδίζει στα χνάρια της.

Κι αν και αυτό σου φαίνεται επίσημο με τον καιρό μπορεί να αλλάξει και από «Ma’am» να γίνει «Mama» όταν τη γνωρίσει καλά, όπως έκανε η Diana.

Βέβαια, αν κρίνουμε τουλάχιστον φαινομενικά τις σχέσεις των δύο γυναικών, αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει να έρθει. Φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει βάλει στην καρδιά της την Meghan Makle, αφού έχει αδυναμία στον Πρίγκιπα Harry!

Να υπενθυμίσουμε μάλιστα, πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry και αγκαλιά με τη Meghan Markle. Σε κορνίζα. Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Διαβάστε επίσης:

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κορνιζάρει τους Harry-Meghan | Photo