Το σπίτι των Meghan και Harry είναι γεγονός, αφού το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό έχει αγοράσει και μετακομίσει στο δικό του σπίτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, το νέο σπίτι των Meghan και Harry είναι γεγονός με το ζευγάρι να έχει αλλάξει τόπο κατοικίας εδώ και μερικές εβδομάδες. Για την ακρίβεια, ο Harry και η Meghan Markle έχουν αγοράσει μία έπαυλη στο μέρος που επέλεξαν ότι θέλουν να βρίσκεται η μόνιμη κατοικίας τους. Την κίνηση αυτή την έκαναν υπό άκρα μυστικότητα και ήδη από τον Ιούλιο, δηλαδή εδώ και περίπου 6 εβδομάδες ζουν στο δικό τους σπίτι.

Το σπίτι βρίσκεται στη Σάντα Μπάρμπαρα και στην ίδια περιοχή έχουν σπίτι και η Oprah Winfrey και η Ellen DeGeneres που έχουν στηρίξει ιδιαίτερα πολύ το ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας Page Six, η Meghan και ο Harry θέλουν να μεγαλώσουν τον γιο τους Archie σε μια πιο ήσυχη κοινότητα, η οποία έχει σημαντική ιδιωτικότητα και όπου ελπίζουν ότι μπορεί να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Μπορεί το Λος Άντζελες να ήταν ένα καλό μέρος για να μείνουν κατά την άφιξή τους στις ΗΠΑ για να είναι κοντά στη μητέρα της η Meghan, όμως δεν είχαν σκοπό να μεγαλώσουν εκεί τον γιο τους.

Η ίδια πηγή αναφέρει “είναι το πρώτο σπίτι που αποκτούν και οι δύο. Είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή τους ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Θέλουν να ριζώσουν σε αυτό και την ήσυχη κοινότητα που τους εξασφαλίζει ιδιωτικότητα. Το έχουν σκεφτεί προσεκτικά και το ερεύνησαν καλά. Αυτό είναι το μέρος όπου σκοπεύουν να είναι ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώνουν τον Archie, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει με άλλα παιδιά της ηλικίας του”.

Δες ακόμα:

Το μήνυμα της Meghan Markle προς όλους τους νέους

Photo: Getty Images