Το νέο τραγούδι των Onirama κυκλοφόρησε και πρέπει να το ακούσεις… γιατί κάτι μας λέει πως θα γίνει το νέο σου κόλημμα!

Το νέο τραγούδι των Onirama με τίτλο “Αχ να σε ξέχναγα”, δεν θα γίνει απλώς το hit της καραντίνας (μιας και θα το ακούμε non-stop στο σπίτι αυτές τις μέρες), αλλά κάτι μας λέει πως θα μας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι και θα παίζει παντού.

Γιατί με τέτοια ομάδα… δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Η αγαπημένη μας μπάντα έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό και το αποτέλεσμα την ανταμείβει.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στο iPop για το νέο τραγούδι ανέφερε πως είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα ενώ ανυπομονεί να το μοιραστεί με το κοινό του.

Για εμάς είναι ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι, λίγο διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε κάνει άλλες φορές και στιχουργικά και μελωδικά. Φλερτάρει με πιο λαϊκούς και παραδοσιακούς ήχους και για εμάς είναι ένα πολύ όμορφο στοίχημα, θεωρούμε ότι είναι μια εξέλιξη. Κι ανυπομονούμε να το μοιραστούμε το με το κοινό μας

Μουσική και στίχοι; Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman του συγκροτήματος έχει γράψει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του καινούργιου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει αύριο από την Minos EMI. Οι στίχοι θα σε γεμίσουν με συναισθήματα αλλά και αναμνήσεις δικές σου… ναι, λιγάκι θα ταυτιστείς!

Σκηνοθεσία; Ο Ναξιώτης σκηνοθέτης, Γιάννης Παπαδάκος έκανε πάλι το θαύμα του και το αποτέλεσμα είναι ατμοσφαιρικό, κινηματογραφικό… ακριβώς όπως και το τραγούδι!

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα συμπληρώνει το video clip με τον καλύτερο τρόπο.

νέο τραγούδι των Onirama

«Αχ να σε ξέχναγα,

Έτσι απλά σε ένα λεπτό να σε ξεπέρναγα

Κι όλα όσα έκανα για σένα να μην έκανα

Αχ να σε ξέχναγα,

Έτσι απλά σε μια στιγμή, να σε ξεπέρναγα

Κι όλη τη δύναμή μου πίσω να την έπαιρνα», μας τραγουδά ο Θοδωρής Μαραντίνης και οι στίχοι μένουν κολλημένοι στο μυαλό μας.

Ένα τραγούδι για τις αναμνήσεις. Ένα τραγούδι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε:  Οι μνήμες είναι αγάπη ή η αγάπη μνήμες;

Και όπως λένε και τα παιδιά:

Να θυμάστε πως στη χώρα των τρελών ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει μια μέρα! Μένουμε σπίτι κι ακούμε μουσική!

Καλοτάξιδο αγαπημένοι μας!