Με το Black Parade, η Beyoncé προσπαθεί να μεταδώσει ένα σημαντικό μήνυμα! Είναι “ένας ύμνος για σένα, τη φωνή σου & τη χαρά σου”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για τη νέα της κυκλοφορία. Άκου για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της Beyoncé!

Η 38χρονη βασίλισσα της pop και R&B επέλεξε, με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd, να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι την 19η Ιουνίου, μέρα κατά την οποία τιμάται η κατάργηση της δουλείας το 1856 στις ΗΠΑ.

«Επιστρέφω στο Νότο, επιστρέφω εκεί όπου οι ρίζες μου δεν εξασθένησαν», ακούμε την Beyoncé να λέει στους πρώτους στίχους.

Το Black Parade είναι ένα σύγχρονο, εναρμονισμένο με όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας, τραγούδι: Μιλάει για την πανδημία Covid-19, την αστυνομική βαρβαρότητα και την Ταμίκα Μάλορι που πρωτοστάτησε στο γυναικείο κίνημα Women’s March και τώρα συμμετέχει ενεργά στο Black Lives Matter .

Σημειώνεται πως όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για τη στήριξη μικρών επιχειρήσεων ιδιοκτησίας μαύρων.

Πιο συγκεκριμένα, θα πάνε στο Black Business Impact Fund της πρωτοβουλίας BeyGOOD, το οποίο διαχειρίζεται η National Urban League, ιστορική μη κερδοσκοπική οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων για την οικονομική ενδυνάμωση, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το νέο τραγούδι της Beyoncé το κοινοποίησε η ίδια στο Instagram της, γράφοντας:

Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη χαρά και να υμνούμε ο ένας τον άλλον, ακόμη και ενώ αγωνιζόμαστε. Συνεχίστε να θυμάστε την ομορφιά, τη δύναμη και την αντοχή μας. Το BLACK PARADE υμνεί εσάς, τη φωνή σας και τη χαρά σας

Δες ακόμα:

Η ηχηρή ομιλία της Beyoncé για τον ρατσισμό και τον σεξισμό που πρέπει όλοι να ακούσουμε (Video)

Photo: Instagram account/ beyonce