Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Ρουβά δεν το περίμενε κανείς!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Σάκης Ρουβάς προχωρά σε νέο τηλεοπτικό εγχείρημα που δεν περίμενε κανείς!

Η νέα εκπομπή του Ρουβά είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής και την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης ανέφεραν το concept της νέας εκπομπής του Σάκη Ρουβά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης στο ρεπορτάζ του αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα ενώ η εκπομπή θ’ αρχίσει να προβάλλεται την Άνοιξη.

Η εκπομπή θα έχει αφιερωματικά επεισόδια, θεματικά σε προσωπικότητες της pop κουλτούρας των 80s & 90s! Μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο θα είναι, κατά πληροφορίες, αφιερωμένο στον Βλάση Μπονάτσο!

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης:

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Σάκη Ρουβά. Θα αρχίσει να προβάλλεται την Άνοιξη, θα τον δούμε στην θέση παρουσιαστή και το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε χθες. Θα είναι αφιερωματικές εκπομπές, θεματικές σε προσωπικότητες της pop κουλτούρας των 80s&90s. Και με αποκλειστικές μου πληροφορίες το πρώτο άτομο που θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Σάκη Ρουβά θα είναι ο Βλάσης Μπονάτσος

Εμείς απλά περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον Σάκη Ρουβά και σ’ αυτό τον ρόλο και να απολαύσουμε τις θεματικές εκπομπές του! Όπως και να έχει είναι ο Σάκης που τον αγαπάμε!

Δες κι αυτό:

Άντεξε ο Μουζουράκης το challenge του Ρουβά; (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved