Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό, πώς είναι η υγεία της Χριστίνας Μπόμπα; Η ίδια μιλάει για την κατάστασή της, μέσω Instagram. 

Η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκε με κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι, ενώ παίρνει και τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην κολλήσει τον Σάκη Τανιμανίδη. Την είδηση δημοσιοποίησε η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, μ’ ένα video, μέσα από το οποίο κάνουν γνωστές όλες τις λεπτομέρειες κι ανακοινώνουν μαζί ότι είναι θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα.

Λίγες μόλις μέρες μετά, μπαίνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερωθήκαμε για την υγεία της Χριστίνας Μπόμπα, με την ίδια να έχει ανεβάσει μία όμορφη φωτογραφία με φόντο τον καταγάλανο ουρανό. Όχι, δεν έχει βγει βόλτα. Είναι σπίτι, στο μπαλκόνι της και στέλνει το μήνυμα #μενουμεσπιτι, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, έγραψε:

#μενουμεσπιτι και αν θελουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας! 

Η ίδια ανέβασε, επίσης, ένα Instagram story με την υπέροχη βεράντα της, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σπίτι κι άλλο ένα με την ίδια να μαγειρεύει κοτόσουπα. Φυσικά σε κανένα από αυτά δεν εμφανίζεται ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού κρατάνε τις αποστάσεις, προκειμένου να μην κολλήσει κι εκείνος. Είχαν, μάλιστα, αναφέρει πως ο καθένας θα βρίσκεται σε διαφορετικό δωμάτιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει βήμα- βήμα πώς γίνεται η εξέταση για τον κορονοϊό, λίγες ώρες αφότου η σύζυγός του έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον ιό. 

Το video της Χριστίνας Μπόμπα, μέσα από το οποίο είχε ανακοινώσει ότι είναι θετική στον κορονοϊό:

Διάβασε ακόμα:

#Μένουμε σπίτι: Τα videos των celebrities για την προστασία απ’ τον κορονοϊό

Photo: Instagram/ chrismpo