Το μυστικό που συγκλονίζει την Ηλέκτρα και ο χωρισμός της με τον Χρήστο

LIKE US ON FACEBOOK

Τα επεισόδια στο Έρωτας Μετά γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέροντα. Έρωτας και μυστήριο σε μια σειρά που όλα ανατρέπονται και που μας κατά διαρκώς σε αγωνία.

Το μυστικό για τον Μιχαλάκη που φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Ηλέκτρας, η επίσκεψη του Κωνσταντίνου στον Χρήστο και ο χωρισμός του δεύτερου από την Ηλέκτρα… Αποκαλύψεις που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση κι αλλάζουν ξανά τις ζωές τους.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο Έρωτας Μετά

Ένα μεγάλο μυστικό έρχεται να συγκλονίσει την Ηλέκτρα. Ο Γεράσιμος την πλησιάζει και της αποκαλύπτει ότι ο Μιχαλάκης ενδέχεται να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου. Η Ηλέκτρα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φορτισμένη από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις, αποφασίζει να ζητήσει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει.

Και ενώ ο Αποστόλης αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι του στο χωριό για να τον στηρίξει οικονομικά, ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη του Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μιχαλάκη.

Σύμφωνα με το “Έθνος”, o Τόνι σε μια προσπάθεια να… ξυπνήσει τον Γιώργο και να τον βάλει εκ νέου στο παιχνίδι, τον ενημερώνει για τα νέα της υπόθεσης. Ο Γιώργος όμως δεν δείχνει καμία διάθεση, αρνείται να ασχοληθεί. Η αρνητική στάση του θυμώνει τη Νόρα και την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί του. Το γεγονός αυτό ταρακουνάει τον Γιώργο, που τελικά αποφασίζει να ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο. Ο τελευταίος του εκμυστηρεύεται την ιστορία του με την Πένυ, ενώ του μιλάει και για το παρελθόν του με την Άννα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος γίνεται αποδέκτης μιας περίεργης πρότασης.

Ο Σταύρος του λέει ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού. Για αντάλλαγμα ζητά την ελευθερία του. Ταυτόχρονα ο Τόνι πληροφορεί την Αντι ότι η έρευνα στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου δεν απέφερε κανένα στοιχείο, γεγονός που τους οδηγεί σε νέο αδιέξοδο. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου στον ανυποψίαστο Αποστόλη.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved