Στο μήνυμά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης αναφέρεται σε «ανθρώπινες μικρότητες», αφήνοντας υπονοούμενα για την ηχηρή απουσία του απ’ την βάφτιση του γιου του.

Στη βάφτιση του γιου του Ανανιάδη αυτό που σχολιάστηκε απ’ όλους δεν ήταν άλλο απ’ την απουσία του ίδιου! Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ανέβασε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες απ’ το μυστήριο, με τον Άνθιμο Ανανιάδη να μην είναι πουθενά!

Μέσα απ’ την ανάρτησή της γνωστοποίησε τόσο στους followers της όσο και στον ίδιο τον Άνθιμο Ανανιάδη το… όνομα του γιου τους, αλλά και το επίθετό του, καθώς αποφάσισε να λέγεται «Γαζής» και όχι «Ανανιάδης».

https://www.instagram.com/p/ByCugCWosvE/

https://www.instagram.com/p/ByCz8ykItTC/

Μέχρι τώρα, ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν είχε κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο γι’ αυτό, αλλά τώρα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έδωσε μια απάντηση όλο νόημα!

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία με τον ίδιο δίπλα στον Γέροντα Εφραίμ, γράφοντας στη λεζάντα:

Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες.  Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση,τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλα πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού.Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο. Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη

Δες ακόμα:

Τι απαντά ο Ανανιάδης στις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του ότι την απειλούσε;