Το πρώτο μήνυμα του Άκη Σακελλαρίου μέσα απ’ το νοσοκομείο, όπως το μεταφέρει ο φίλος του ηθοποιού Μάκης Προβατάς. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός.

Το μήνυμα του Άκη Σακελλαρίου μεταφέρει ο φίλος του Μάκης Προβατάς στην Athens Voice, ο οποίος επισκέφτηκε τον ηθοποιό. Η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου παρουσιάζει βελτίωση ενώ παραμένει στο νοσοκομείο, έπειτα από βαριά πνευμονία που υπέστη καθώς προσβλήθηκε απ’ τη νόσο των λεγεωνάριων.

Όπως δήλωσε ο Μάκης Προβατάς επισκέφτηκε τον Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος έχει βγει από την εντατική και ο ηθοποιός του είπε «Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι» και αυτό έκανε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιος του ο Ορέστης ήταν όλη την ώρα κοντά του, όπως και φίλοι του.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες», ανέφερε ο Άκης Σακελλαρίου.

Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό

Όπως αναφέρει ο Μάκης Προβατάς ο Άκης Σακελλαρίου ενθουσιάστηκε με το δώρο που του έκανε και αυτή είναι «η απόδειξη ότι δεν άλλαξε καθόλου ο χαρακτήρας του μετά από αυτή την περιπέτεια».

Ο Άκης Σακελλαρίου ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή με αντιβίωση, στην οποία ο οργανισμός του αντιδρά θετικά.

Συνεπώς, ο κ. Σακελλαρίου δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει τον υπόλοιπο θίασο της θεατρικής παράστασης Mamma Mia στην περιοδεία. Αρχικά, η παραγωγή προχώρησε προς το παρόν σε εσωτερική αντικατάσταση και τον ρόλο του ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ το δικό του ο Μανώλης Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η «νόσος των λεγεωνάριων» και πώς να προστατευθείτε