Το μήνυμα των παιδιών του Ευριπιώτη και η φωτογραφία απ’ το νοσοκομείο

LIKE US ON FACEBOOK

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» και δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. Το μήνυμα των παιδιών του Ευριπιώτη και η γλυκιά φωτογραφία απ’ το νοσοκομείο.

Δυστυχώς, η κατάσταση υγείας του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη φέρεται να επιδεινώνεται. Από το πλευρό του δεν λείπουν στιγμή η σύζυγός του Λίλιαν Μπότση αλλά και τα παιδιά του. Ποιο είναι το τρυφερό μήνυμα των παιδιών του Ευριπιώτη για τον πατέρα τους αλλά και τον κόσμο;

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας τα παιδιά του έκαναν μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook του ηθοποιού , λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξή τους.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του αναφέρουν:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

μήνυμα των παιδιών του Ευριπιώτη

Την ίδια στιγμή, ανήρτησαν ξανά μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια στο νοσοκομείο απ’ την πρώτη του εισαγωγή στο νοσοκομείο, τον Μάιο.

Gepostet von Kostas Evripiotis am Sonntag, 21. April 2019

Τα μηνύματα του κόσμου κάτω από τη φωτογραφία είναι πραγματικά συγκινητικά, όπως και η δύναμη και η αγάπη που δίνουν σε όλη την οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές κοντινών του ανθρώπων, η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση «μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, εκτός απ’ την Λίλιαν, είναι και η αδερφή του, αλλά και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved