Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς πριν από πέντε ημέρες έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Το μήνυμα της Γαρμπή για την περιπέτεια και μια συμβουλή προς όλους.

Τα ξημερώματα Σαββάτου κι ενώ η τραγουδίστρια επέστρεφε απ’ το κέντρο που εμφανίζεται στο σπίτι της, στην Νέα Ερυθραία τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν, αναγκάζοντάς την να τους βάλει μέσα στο σπίτι.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με τη σύζυγό του, τους έδεσαν και τους ζήτησαν να τους πουν πού είναι τα χρήματα. Οι δράστες ήταν ένοπλοι, το αγαπημένο ζευγάρι τους έδειξε που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν τα χρήματα κι ευτυχώς οι δράστες δεν τους επιτέθηκαν.

Μέχρι στιγμής, δεν είχε γίνει κάποια δήλωση μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Το μήνυμα της Γαρμπή στο Instagram έγινε σήμερα, πέντε 24ωρα μετά το φρικτό ξημέρωμα, όπως το χαρακτηρίζει η ίδια.

Η Καίτη Γαρμπή ευχαρίστησε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν αλλά και τον κόσμο για τα μηνύματα,το ενδιαφέρον,την αγάπη και την συμπόνια.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν έκαναν ποτέ δηλώσεις και σε κανέναν καθώς δεν μπορούσαν να βγουν δημόσια και ν’ αναπαραστήσουν τη φρίκη που βίωσαν για τη δημοσιότητα. Και γι΄αυτό αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο με τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Κι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε μ όλη μας την καρδιά τον Θεό που μας έστειλε τους αγγέλους του να μας προστατέψουν τη στιγμή που χρειάστηκε να σταθούμε ψύχραιμοι και γεμάτοι πίστη μπροστά σε 4 οπλισμένους τύπους και να βγούμε ζωντανοί από τα χέρια τους

Η Καίτη Γαρμπή το μήνυμα της θέλησε να δώσει και μια συμβουλή προς όλους: «Αν ποτέ βρεθείτε σ αυτή τη θέση -να μη δώσει ποτέ ο Θεός τέτοιο κακό σε κανένα- να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε με προθυμία ό,τι ζητήσουν. Τα υλικά γίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμα της Γαρμπή μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε:

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές στιγμές για Γαρμπή- Σχοινά | Τους έδεσαν και τους λήστεψαν