Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για την επίθεση στον Αντίνοο Αλμπάνη (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για την επίθεση στον Αντίνοο Αλμπάνη είναι αυτό που πρέπει να διαβάσεις σήμερα, αλλά και να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου κάθε φορά που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να κρίνεις, να σχολιάζεις και να βρίζεις στις φωτογραφίες διάσημων στο Instagram.

Σε όλους μας έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μια χρήστης του Instagram αποφάσισε την Πέμπτη ν’ απαντήσει σ’ ένα story του Αντίνοου Αλμπάνη γράφοντας: «Πόσο Μαλα@@ς είσαι;».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, απάντησε στο συγκεκριμένο σχόλιο γράφοντας: «Ορίστε; Γιατί με βρίζετε;».

Και η απάντηση της ήταν: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, αποφάσισε να δημοσιεύσει τον διάλογο τους σε Story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας απλά: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».

Στο ίδιο Story που εξόργισε αρκετούς από εμάς που δεν βρίσκουμε τον λόγο αυτής της υβριστικής επίθεσης στον ηθοποιό, αναφέρεται και το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού, η οποία ίσως να είναι αυτή που έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο πάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε αναδημοσίευση της φωτογραφίας που έκανε Story ο Αλμπάνης, γράφοντας από πάνω ότι: «Το να κάνεις κάποιον άλλον να νιώσει πολύ άσχημα για να νιώσεις εσύ καλύτερα, είναι πρόβλημα. Είναι αρρώστια»:

Μόλις είδα αυτό το στόρι. Και έχω νεύρα. Έχω νεύρα γενικά με όσους δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγάζουν αδικαιολόγητη κακία και ειρωνεία. Με όσους χαίρονται να μπαίνουν στα προφίλ των άλλων και να κράζουν. Τι να πω… Το να κάνεις κάποιον άλλον να νιώσει πολύ άσχημα για να νιώσεις εσύ καλύτερα, είναι πρόβλημα. Είναι αρρώστια. Κρίμα.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved