Το μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο

LIKE US ON FACEBOOK

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε ο Ηλίας Βρεττός το πρώτο του μήνυμα, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Μέσα από το νοσοκομείο και μια ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε ο Ηλίας Βρεττός τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε: «Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Βρεττός είχε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αναφορές μαζί του βρισκόταν και μια φίλη του, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο και για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο.

Ο Βρεττός νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με κατάγματα στο χέρι, τη λεκάνη και το πόδι.

Λίγο νωρίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι ίδιοι ανακοίνωσαν ότι:

Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη

Σχετικά με το ενδεχόμενο για χειρουργείο, ο κ. Δασκαλάκης τόνισε πως αυτό θα το ξέρουν αφού περάσουν 16 με 24 ώρες, οπότε και θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved