Το Michelle Obama Podcast είναι πλέον στον αέρα από σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου, και μπορείς κι εσύ να ακούσεις στο Spotify το πρώτο επεισόδιο. 

Η Michelle Obama στο Spotify δημιούργησε το δικό της Podcast, το οποίο έκανε πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου. Στο πρώτο επεισόδιο του “The Michelle Obama Podcast” βρέθηκε ο Barack Obama. Το ζευγάρι μίλησε για τη ζωή του από τότε που αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο το 2016, για την περίοδο της καραντίνας, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στη σχέση των Αμερικανών με την κοινότητα σε μια εποχή κοινωνικής αναταραχής.

Η ανάρτηση της Michelle Obama μετά το πρώτο επεισόδιο του “The Michelle Obama Podcast”

Μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου του “The Michelle Obama Podcast” η Michelle έκανε μια εκτενή ανάρτηση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της προς όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο να ακούσουν το podcast που έκανε παρέα με τον σύντροφό της. Η Michelle αναφέρθηκε σε όσα συζητήθηκαν, πράγματα τα οποία προβληματίζουν καθημερινά τον καθένα.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε «Δεδομένων όλων όσων συμβαίνουν στον κόσμο, νομίζω ότι αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται ακριβώς πού και πώς μπορούν να ενταχθούν σε μια κοινότητα. Και ο τρόπος με τον οποίο απαντάτε σε αυτές τις ερωτήσεις είναι μοναδικός για εσάς, τις εμπειρίες σας και τις κοινότητές σας – αλλά το σημαντικό είναι ότι περνάτε από τη διαδικασία προβληματισμού και προσεγγίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να μιλήσετε για το τι νιώθετε και τι εσείς το ελπίζω. Επειδή μόλις κάνετε αυτά τα πράγματα, νομίζω ότι θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση της κοινότητάς σας, της χώρας σας και του εαυτού σας».

«Και αν αρκετοί από εμάς μπορούμε να το κάνουμε αυτό – και αν αρκετοί από εμάς μπορούμε να συμπάσχουμε ο ένας στον άλλο – τότε με την πάροδο του χρόνου – και θα πάρει πολύ χρόνο, μπορούμε να βρούμε μερικές λύσεις και να δημιουργήσουμε την αλλαγή που όλοι ελπίζουμε» είπε καταληκτικά η Michelle.

Δες ακόμα:

H Michelle Obama περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της με τον Barack!