Το μέλλον της Σκορδά στον ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλοί περίμεναν να μάθουν τι θα γίνει με την Φαίη Σκορδά και το συμβόλαιό της στον ΑΝΤ1 και τώρα ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε την απάντηση με μια ανακοίνωση!

Το μέλλον της Σκορδά στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η Φαίη Σκορδά ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι για ακόμα τρία χρόνια κι έτσι, θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια κι έχει καθιερωθεί στην πρωινή ζώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά:

«Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά.

Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι».

Σημειώνεται πως η Φαίη Σκορδά πήγε στο κανάλι MEGA το 2010, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ». Το Καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση.

Δες ακόμα:

Η Σκορδά ζήτησε από καλεσμένο να μην πάει στην εκπομπή! On air! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved