Το λάθος της Μενεγάκη με το πρώτο της παιδί, το κάνουν και το έκαναν στο παρελθόν όλες οι μανούλες. Τι αποκάλυψε η ίδια;

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά πολλές φορές για τα παιδιά της στην εκπομπή της, για την καθημερινή τους ζωή, με όλες τις δυσκολίες και τις χαρές. Ποιο είναι το λάθος της Μενεγάκη με το πρώτο της παιδί;

Όπως αποκάλυψε η ίδια, το λάθος της ήταν ότι άφηνε το πρώτο της παιδί να κοιμάται μαζί της στο κρεβάτι. «Όλοι έχουμε κάνει λάθη… Μην σας πιάνουν οι τύψεις σας, το έχουμε κάνει στο πρώτο παιδί μας… Άντε μετά βγάλε το από το κρεβάτι σου» , είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κι εκείνη όταν ήταν μικρή κοιμόταν μαζί με τη μαμά της στο ίδιο κρεβάτι.

Αφορμή για αυτή τη συζήτηση, ήταν η συνέντευξη της Μαρίνας Ασλάνογλου η οποία δηλώνει αυστηρή μαμά και μάλιστα κάθε φορά που o άντρας της της λέει να πάρουν το μωράκι τους στο κρεβάτι, εκείνη είναι αρνητική.

H αλήθεια είναι πως όλες οι μανούλες πέφτουν σε αυτή την παγίδα και παίρνουν το μωράκι τους στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί.

Η Ελένη πάντως επιμένει πως το να παίρνεις το μωράκι στο κρεβάτι σου, κάνει κακό στο ίδιο το μωρό που κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και μετά θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να μείνει σε δικό του δωμάτιο. Κάνει κακό μόνο στο μωρό γιατί όπως είπε….αν θέλει το ζευγάρι να βρει χώρους να μείνει μόνο του, μπορεί να βρει πολλούς. Κι ας έχει κάνει το παιδί κατάληψη στο διπλό κρεβάτι!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η διάσημη σωσίας της Ελένης Μενεγάκη; | Photos