Το trailer του “Καλό Μεσημεράκι” κυκλοφόρησε κι είναι απλά επικό. Η εκπομπή ξεκινάει και πάλι μέσα Σεπτέμβρη και το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πρεμιέρα με πάρτυ, αν κρίνουμε απ’ τον trailer. 

Το ότι η εκπομπή συνεχίζει στο ΣΚΑΪ το γνωρίζαμε ήδη, δεν πιστεύουμε έτσι κι αλλιώς πως θα τον άφηναν να φύγει μετά την τεράστια επιτυχία. Όμως, σίγουρα δεν περιμέναμε το trailer της νέας σεζόν της εκπομπής να είναι τόσο… υπέροχο. Για την ακρίβεια δεν περιγράφεται με λόγια.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο trailer το κανάλι, μας έχει προϊδεάσει, δείχνοντας μας αποσπάσματα από τις σκηνές του. Το κάνουν ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια, η μπάντα Alcatrash και οι υπεύθυνοι στα social media της εκπομπής, θέλοντας να μας κρατήσουν σε αγωνία. Έτσι, λοιπόν, στις 20 Αυγούστου κυκλοφόρησε ολόκληρο το trailer του “Καλό Μεσημεράκι” με την παρέα να προσπαθεί να ξυπνήσει από hangover και ξέφρενο πάρτυ για να πιάσει δουλειά. Πού αλλού; Στο “Καλό Μεσημεράκι”, το οποίο δεν αργεί να ξεκινήσει.

Με μια φράση το κανάλι του Φαλήρου μας αποκάλυψε την ημερομηνία έναρξης της εκπομπής. Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 επανέρχεται στις οθόνες μας η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ανυπομονούμε να τη δούμε, αφού ο ίδιος ο παρουσιαστής υπόσχεται πολλά μέσα από το trailer.

Πόσα μπορούν να συμβούν σε ένα καλοκαίρι; 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ 

«Το Καλό Μεσημεράκι κάνει première… πάρτι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και δεν θα λείπει κανείς!

Πόσα μπορούν να συμβούν σε ένα καλοκαίρι; Σίγουρα τόσα, ώστε ο Νίκος Μουτσινάς να πει και ένα τραγούδι, να μας ξεσηκώσει με stand up και με την Χρυσή του Τηλεόραση να κάνει… χρυσές δουλειές! Η Βάνια θα χορέψει το μεγάλο hit του καλοκαιριού και οι Alcatrash θα βουτήξουν στα βαθιά.

Ποιος έσυρε τον χορό και έφερε τον κορωνοϊό στην Πάρο; Ποια όργωσε τη Μύκονο με τα privé πάρτι της; Ποιος κατάφερε να μην πνιγεί βγάζοντας τις περισσότερες υποβρύχιες φωτογραφίες; Τελικά πόσοι γάμοι τελείωσαν πριν την ώρα τους & τι έκαναν οι ινφλουένσερς όλο το καλοκαίρι;

Καλό Μεσημεράκι, ξεκινά στις 15:00 και δεν θα λείψει κανείς! Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στον ΣΚΑΪ.»

Δες κι εσύ το επικό trailer του “Καλό Μεσημεράκι”: 

Δες ακόμα:

Αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι