Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να μας εκπλήσσει! Μια φτιάχνει σπιτική πίτσα και ρίχνει το Instagram, μια ανεβαίνει σε τρακτέρ κι επενδύει σε μονάδα παραγωγής βιοαερίου και τώρα αποφασίζει ν’ αρχίσει κάτι εντελώς καινούριο για το οποίο μας ενημέρωσε μέσω social media!

Το καινούριο project του Σάκη Ρουβά περιλαμβάνει challenges σε καλεσμένους έκπληξη και ο πρώτος που καλείται ν’ αντέξει στις προκλήσεις του Σάκη είναι ο Πάνος Μουζουράκης!

Το νέο project του Σάκη Ρουβά θα μπορούμε να το παρακολουθούμε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram.

project του Σάκη Ρουβά

project του Σάκη Ρουβά

Όσον αφορά το όνομα; Φυσικά κι αυτό είναι «Άντεξες;» καθώς ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο του project! Οι διαδικτυακές προκλήσεις θα γίνονται απ’ τον Ρουβά σε διάσημους φίλους του.

Ο πρώτος καλεσμένος του Ρουβά θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος είπε «ναι» στο challenge και θα τον δούμε ν’ απαντά στις ερωτήσεις του τραγουδιστή! Θα αντέξει ο Πάνος Μουζουράκης τα «βασανιστήρια» του Ρουβά; Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του τραγουδιστή στην εκπομπή του;

Ρουβάς και Μουζουράκης έχουν και μια προϊστορία απολαυστικής «κόντρας» στο The Voice κι έχουν αποδείξει ότι είναι καλό δίδυμο!

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα εκπομπή του Ρουβά και φυσικά ν’ απολαύσουμε τον ίδιο ξανά σε ρόλο «παρουσιαστή»!

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο Μουζουράκης κλέβει τη δόξα απ’ τον Ρουβά, εκείνος γίνεται έξαλλος! | Video