Η ώρα του J2US αλλάζει από το Σάββατο 23 Μαΐου. Πότε θα προβάλλεται το show και ποιο ζευγάρι θα τραγουδήσει για τελευταία φορά στη σκηνή του Just the 2 of Us; 

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, που αποτελούν την κριτική επιτροπή, θα είναι εκεί μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, τον παρουσιαστή του J2US, και τη Βίκυ Κάβουρα, που είναι πάντα δίπλα στα ζευγάρια, σε νέα ώρα πλέον.

Πότε θα προβάλλεται το Just the 2 of Us;

Η ώρα του J2US δε θα είναι ίδια αυτό το Σάββατο. Το show του Open θα προβάλλεται πλέον μία ώρα αργότερα, στις 22:00, ενώ μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε στις οθόνες μας στις 21:00.

Ποιο είναι το επόμενο ζευγάρι που θα αποχωρήσει;

Την Τρίτη γυρίστηκε το νέο επεισόδιο του show και την επόμενη ακριβώς μέρα μάθαμε από το Πρωινό του Ant1 ποιο είναι το ζευγάρι που πιθανότατα θα αποχωρήσει.

Το spoiler θέλει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να βρίσκονται απέναντι με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Λιβάνη, για την παραμονή τους στο show.

Ωστόσο, η ομάδα της Φαίης Σκορδά πιστεύει πως η Χρίστινα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης θα αποχωρήσουν τελικά.

Να θυμίσουμε πως κατεβάζοντας την εφαρμογή του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

Δες ακόμα:

Οι κομμένες σκηνές απ’ την ένταση ανάμεσα σε Άσπα και κριτική επιτροπή! (Video)

Photo: Instagram/ j2us_gr