Το ημερολόγιο της Pirelli για το 2020 είναι εδώ! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

To ημερολόγιο της Pirelli επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και φέτος είναι πολύ artistic! Ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχαμε συνηθίσει σέξι μοντέλα σε πόζες που προκαλούσαν εγκεφαλικά, φέτος η Pirelli αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην αισθητική της.

Το ύφος στο ημερολόγιο της Pirelli έχει αλλάξει και φέτος η εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με διάσημες κυρίες, όπως η Kristen Stewart και η Emma Watson, οι οποίες όχι απλώς έχουν πολύ ισχυρές απόψεις, αλλά δεν φοβούνται να τις εκφράσουν και δημόσια.

Ο Ιταλός φωτογράφος μόδας Paolo Roversi έχει τραβήξει τις υπέροχες φωτογραφίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες απ’ τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα του Σαίξπηρ. Θεατρικό και drama mood είναι η γενική αίσθηση των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο για το 2020, με τον φωτογράφο να έχει αποτυπώσει τέλεια τις κινήσεις των μοντέλων.

Για το project με τίτλο “Looking for Juliet” όσες συμμετέχουν σε αυτό, κλήθηκαν να παρουσιάσουν το είδος της Ιουλιέτας που θα ήθελαν να υποδυθούν σε ένα «ιδανικό casting».

Οι φωτογραφίσεις έγιναν μέσα στον περασμένο Μάιο, στο Παρίσι και τη Βερόνα, ενώ ο Roversi εμπνεύστηκε απ’ την αναζήτηση της δικής του μούσας: «Ακόμη ψάχνω για τη δική μου Ιουλιέτα και θα συνεχίζω να ψάχνω όλη μου τη ζωή. Γιατί η Ιουλιέτα είναι ένα όνειρο», ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Info για το ημερολόγιο της Pirelli

Το ημερολόγιο Pirelli κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1964. Η κυκλοφορία του σταμάτησε για μια δέκα χρόνια, από το 1974 έως του 1984. Το 2016 ήταν η πρώτη φορά που στο ημερολόγιο φιλοξενήθηκαν γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

Οι φετινές φωτογραφίες στο ημερολόγιο της Pirelli

Δες το ημερολόγιο του 2019:

Το Pirelli Calendar 2019 σηματοδοτεί την επιστροφή του απόλυτου γυμνού! (Photos)

Photo: From the backstage of 2020 Pirelli Calendar by Paolo Roversi/Pictures by Alessandro Scotti
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved