Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν, το id catwalk του GNTM 3 πραγματοποιήθηκε και αυτοί είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν από την πρώτη φάση του bootcamp. 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου είδαμε τις τελευταίες οντισιόν του GNTM 3, ενώ πραγματοποιήθηκε και το id catwalk με τους κριτές να ενθουσιάζονται σε γενικές γραμμές με τις εμφανίσεις των παικτών. Η πρώτη αυτή φάση του bootcamp ήταν πολύ διαφορετική φέτος, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, όμως σίγουρα ήταν κάτι που ενθουσίασε τους κριτές.

Όλα όσα ξεχωρίσαμε στο id catwalk του GNTM 3

Η πρώτη φάση του bootcamp ξεκίνησε δυναμικά με τους κριτές να είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις των παικτών, οι οποίοι ήταν χωρισμένοι σε ομάδες, ώστε να τους δουν όλους οι κριτές διεξοδικά.

Σε μία από τις ομάδες, λοιπόν, που είδαμε που κριτές έμειναν άφωνοι με δύο παίκτες οι οποίοι αν και δεν πέρασαν στην επόμενη φάση, εντυπωσίασαν με το στυλ τους. Γιατί, όμως, δεν πέρασαν; Η Ζενεβιέβ είπε χαρακτηριστικά πως το GNTM δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει και είναι έτοιμοι να πάρουν το αεροπλάνο και να πάνε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα.

Ένα ακόμα catwalk ενθουσίασε τους κριτές και τους έκανε να σηκωθούν για να χειροκροτήσουν τους 8 άντρες που πέρασαν κατευθείαν στην επόμενη φάση, χάρη στις εμφανίσεις τους.

Οι εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές, όμως ποια παίκτρια τρέλανε τους κριτές και τους έκανε να τσιρίζουν με την εμφάνισή της;

Αυτή δεν είναι άλλη από την Ίριδα, η οποία εμφανίστηκε με πουέντ, περπατώντας ολόισια πάνω στη γραμμή του catwalk, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους κριτές. Η αντίδρασή τους είναι εκπληκτική με τη Βίκυ Καγιά να λέει στην παίκτρια ότι περνάει κατευθείαν στην επόμενη φάση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες το trailer της επόμενης φάσης του bootcamp: 

Δες ακόμα:

Ο 22χρονος απ’ το GNTM που έχει πάρει… σβάρνα τα ριάλιτι! Είχε κοπεί στις οντισιόν του X-Factor