Το γλυκό βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη να νανουρίζει την κόρη της έχει περισσότερες από 119.000 προβολές, ενώ μας δίνει και μια μικρή γεύση από το δωμάτιο της μικρής.

Η μικρή Αλεξάνδρα Μαροσούλη, όπως είναι το όνομα της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη, έχει το καλύτερο δωμάτιο στο σπίτι αφού η κούνια της βλέπει στην καλύτερη θέα.

Το γλυκό βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη, δείχνει τη νέα μαμά να νανουρίζει την κόρη της με ένα παιχνιδάκι της κούνιας, ενώ την ίδια ώρα χαζεύουμε απ’ έξω και την βροχή.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: Current situation… #babygirl #babyalexandra #firstrainofherlife #moodysunday #cradle #thebabycity.

Μπορεί η Αλεξάνδρα να μην το αντιλαμβάνεται ακόμα, αλλά αυτό το βίντεο με την βροχή έξω από το παράθυρο της, είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει. Η Ελεονώρα την νανουρίζει με τον ήχο ενός παιχνιδιού, την ώρα που ο ήχος της βροχής είναι ο καλύτερος σύμμαχός της.

Current situation…????????#babygirl #babyalexandra #firstrainofherlife #moodysunday #cradle #thebabycity @thebabycity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες μέρες ανέβασε κι ένα Insta Story, γράφοντας πως αυτό είναι το νέο της “γραφείο”, εκεί δουλεύει και παράλληλα εκεί ταΐζει το μωρό της.

Το καινούριο μου “γραφείο”… Εδώ ταΐζουμε μπεμπέ, εδώ ταΐζουμε το believeit.gr, εδώ μας παίρνει και ο ύπνος… Αγαπώ αυτή την καρέκλα…

 

Διαβάστε επίσης:

Τηρεί τις παραδόσεις η Ελεονώρα Μελέτη | Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της