Το γλυκό video Χοψονίδου- Σπανούλη με τα παιδιά τους για τα 8 χρόνια γάμου!

LIKE US ON FACEBOOK

8 χρόνια γάμου έκλεισε το αγαπημένο ζευγάρι κι ανέβασε ένα πολύ γλυκό video! Το video Χοψονίδου- Σπανούλη έχει πάρει χιλιάδες views μέσα σε μερικές ώρες που έχει ανέβει στο Instagram.

Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του γάμου του πηγαίνοντας οικογενειακώς στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τα πέντε παιδιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την καριέρα της στο modelling και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα και σύζυγος και δεν το κρύβει.

Το video με τον σύζυγο και τα πέντε τους παιδιά που ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά: «Ποιος θα μου το έλεγε μετά από 8 χρόνια γάμου πως θα έχουμε φτιάξει μια τόσο μεγάλη οικογένεια».

Να σημειώσουμε πως η μικρή κόρη των Σπανούλη-Χοψονίδου έγινε ενός τον Σεπτέμβρη του 2018. Η μικρή Αναστασία ήρθε στον κόσμο στις 25 Σεπτέμβρη του 2017 και είναι το πέμπτο παιδί του ζευγαριού. Χοψονίδου και Σπανούλης έχουν 3 αγοράκια και δύο κοριτσάκια, δηλώνουν γεμάτοι και ευτυχισμένοι.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved