Το «ευχαριστώ» του Άκη Σακελλαρίου μέσα απ’ το νοσοκομείο επιβεβαιώνει ότι μπαίνει ένα αίσιο τέλος στην περιπέτεια που πέρασε ο αγαπημένος ηθοποιός με την υγεία του.

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Άκης Σακελλαρίου θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» σ΄όσους ήταν δίπλα του αυτό το διάστημα.

Η φωτογραφία δείχνει τον ίδιο μαζί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό απ΄την εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σωτηρία, όπου νοσηλεύτηκε από τα τέλη Ιουλίου.

«Κλινική ΜΕΘ της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία Αρχίζοντας από σας, σάς ευχαριστώ εκ βάθους!», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Σακελλαρίου αντιμετώπισε σοβαρή πνευμονία, η οποία οφείλεται στο βακτήριο της legionella, που προκαλεί τη νόσο των Λεγεωνάριων. Το συγκεκριμένο βακτήριο εντοπίζεται στα συστήματα νερού κι αποικίζει και τα συστήματα ύδρευσης, όπως και το δίκτυο παροχής θερμού και κρύου νερού.

Συνεπώς, ο κ. Σακελλαρίου δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει τον υπόλοιπο θίασο της θεατρικής παράστασης Mamma Mia στην περιοδεία. Αρχικά, η παραγωγή προχώρησε προς το παρόν σε εσωτερική αντικατάσταση και τον ρόλο του ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ το δικό του ο Μανώλης Θεοδωράκης.

Καλή ανάρρωση ευχόμαστε κι εμείς απ΄την πλευρά μας!

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Άκη Σακελλαρίου μέσα απ’ το νοσοκομείο