Το εξωπραγματικό ποσό που παίρνει η Emilia Clarke απ’ το Game of Thrones!

LIKE US ON FACEBOOK

Αναμφισβήτητα το Game of Thrones αποτελεί από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας, με μια πολύ ακριβή παραγωγή και ανεπανάληπτο cast. Τα ποσά, λοιπόν, που κερδίζουν οι ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να μην αγγίζουν τα έξι μηδενικά στο τέλος.

Οι ηθοποιοί, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν μπορούσαν να φανταστούν ποτέ πως θα κατέληγε η σειρά όταν ξεκίνησε, όπως και κανένας από εμάς. Έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους και η φήμη τους είναι πλέον τεράστια. Η πιο ακριβοπληρωμένη είναι όπως περιμέναμε η Daenerys.. Ποιο το εξωφρενικό ποσό που παίρνει η Emilia Clarke;

Ας δούμε αναλυτικά πόσα έβγαλε ανά σεζόν η πρωταγωνίστρια της σειράς, Daenerys, που ίσως σταματήσει να είναι πλέον η αγαπημένη σου και να σε κάνει να την μισήσεις για λίγο. Πιστέψτε με πληρώνονται πολύ καλά!

Σεζόν 1-4

Όπως είπαμε, κανένας δεν περίμενε αν η σειρά θα γινόταν επιτυχία και το καστ αρχικά ήταν άγνωστο για όλους μας, κάτι που σημαίνει πως οι μισθοί τους δεν ήταν και τόσο υψηλοί. Όλα αυτά ίσχυαν σαφώς μέχρι το 2014, που η σειρά ξεκίνησε να γίνεται ευρέως γνωστή και η φήμη των ηθοποιών, και της Emilia, διαρκώς να αυξάνεται. Μέχρι τότε δεν είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο, εξ’άλλου και κανείς δεν πόνταρε ότι θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά και να διεκδικήσει τον πολυπόθητο θρόνο!

Σεζόν 5 και 6

ποσό που παίρνει η Emilia Clarke

Μετά το τέλος της 4ης σεζον, που ήταν σταθμός για την επιτυχία της σειράς, οι μισθοί των Jon Snow, Jaime Lannister, Tyrion και Cersei Lannister, αυξήθηκαν κατακόρυφα. Το ίδιο έγινε και στης Daenerys, αγγίζοντας ανά επεισόδιο τα 300.000 δολάρια, δηλαδή τα 265.150 ευρώ. Η σεζόν είχε δέκα επεισόδια, άρα μιλάμε συνολικά για 6,000,000 δολάρια, δηλαδή 5.303.010 ευρώ!

Σεζόν 7 και 8

Γιατί να αρκεστούν μόνο σε αυτά, ενώ μπορούν να κερδίσουν πολλά περισσότερα; Η Emilia, μαζί με τους προαναφερόμενους συμπρωταγωνιστές της, βγάζουν πλέον 500,000 δολάρια για κάθε επεισόδιο, που συμμετέχουν, δηλαδή 441.900 ευρώ! Υπολογίζοντας τα εφτά επεισόδια της έβδομης σεζόν και τα έξι της όγδοης, βγαίνουν γύρω στα 6,500,000 δολάρια, δηλαδή σε ευρώ 5.743.692 ακριβώς. Με λίγα λόγια για όλες τις σεζόν του Game of Thrones, η Emilia Clarke έβγαλε συνολικά γύρω στα 11.045.250! Αρκετά για να την μισήσεις σωστά;

Δες και αυτό:

Οι δηλώσεις των ηθοποιών του Game of Thrones μετά το τελευταίο γύρισμα | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved