Μετά από διακοπή περίπου 2 μηνών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Έρωτας Μετά επέστρεψε. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και αυτή την εβδομάδα είδαμε τις δύο πρώτες μέρες τα επεισόδια που είχαν προβληθεί πριν τη διακοπή, ώστε να θυμηθούμε σε ποιο σημείο είχαμε αφήσει τη σειρά, και την Τετάρτη είδαμε ολοκαίνουργιο επεισόδιο.

Ο Λεγάτος πήγε τον Μιχαλάκη στην Άννα, και μετά τον επέστρεψε στο σπίτι του, με τον Χρήστο και τα παιδιά να τρελαίνονται στο μεταξύ απ’ την αγωνία τους. Η Αλίκη κατάφερε να τον πάρει κρυφά απ’ το πάρκο, αλλά η Αστυνομία απ’ τις κάμερες ασφαλείας δεν θα αργήσει να βρεθεί στα ίχνη της.

Το Έρωτας Μετά επέστρεψε: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Επεισόδιο 83

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη  το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά.

Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Επεισόδιο 84

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη.  Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία.

Επεισόδιο 85

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπιτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν.Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.

Δες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Έκαναν το τεστ κι επιστρέφουν σύντομα με νέα επεισόδια!