Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 26 Δεκεμβρίου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Και δεν είναι οι μόνοι! Δες το video του Πούμπουρα όπως το ανέβασε σε ένα Insta Story του και… “κλάψε”!

Αυτή η Πρωτοχρονιά για το ζευγάρι θα είναι σίγουρα διαφορετική αφού ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένειά τους και πλέον είναι τρεις! Η Αρετή Θεοχαρίδη έφερε στον κόσμο μια όμορφη κορούλα, όλα πήγαν καλά και οι τρεις τους επέστρεψαν στο σπίτι.

Η χαρά, η ευτυχία, η αγωνία, η περιέργεια είναι συναισθήματα που νιώθουν οι νέοι γονείς. Κι επειδή ο πανευτυχής μπαμπάς έχει και λιγάκι χιούμορ και του αρέσει να αντιμετωπίζει μερικές καταστάσεις κατ’ αυτόν τον τρόπο, ανέβασε το πιο επικό video.

Στο video του Πούμπουρα βλέπουμε τον σκύλο του, Τσάβι, να πλησιάζει την μικρή που βρίσκεται στην κούνια. Και γεμάτο απορία κοιτάει και αναρωτιέται γιατί η μικρή δεν του δίνει σημασία, γιατί δεν του μιλάει. Και τελικά… παρατάει την προσπάθεια και τρέχει για φαγητό!

Στην πρώτη του ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης του ο Σάββας Πούμπουρας μοιράστηκε τη χαρά του με τους followers του, ανεβάζοντας μια γλυκιά φωτογραφία και ευχαριστώντας τη σύζυγό του, Αρετή που του έκανε το καλύτερο δώρο για τις γιορτές!

«She’s here. 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου..Καλώς ήρθες κορίτσι μου.
Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα.

Thank u mama @aretitheocharidi »!, ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Να σημειώσουμε πως ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μετά από επτά χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου διανύουν την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους!

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας για πρώτη φορά ο Σάββας Πούμπουρας!