Ο τρίτος κύκλος του La Casa De Papel έκανε πρεμιέρα σήμερα και συνολικά τα νέα επεισόδια που θα δούμε είναι 8! Το επικό promo για το La Casa De Papel στην Πάτρα απ’ τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στην Ελλάδα!

Όλοι σιγοτραγουδάμε Bella Ciao κι αν δεν έχεις προλάβει να δεις ακόμη κάποιο επεισόδιο, τότε καταλαβαίνουμε την αγωνία σου. Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στην Ελλάδα, προώθησε ένα promo για το La Casa De Papel στην Πάτρα! Ναι, έδωσε άρωμα Ελλάδας και το ανέβασε στο Twitter.

Τι θα δούμε στον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο της ισπανικής σειράς; Ο Ρίο έχει συλληφθεί και η Τόκιο κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Επικοινωνεί, λοιπόν, με τον Καθηγητή και όλοι μαζί (μαζί με ένα πρόσωπα), νέο σχέδιο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον Ρίο. Η ομάδα αυτή τη φορά ενώνεται όχι για χάρη κάποιας ληστείας, όχι για τα χρήματα αλλά για την οικογένεια.

Το Netflix στην Ελλάδα γύρισε ένα χιουμοριστικό promo, στο Ρίο της Πάτρας κάνοντας λογοαπαίγνιο με το όνομα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς!

Ο τρίτος κύκλος ξεκινάει με τους ήρωες της «Τέλειας Ληστείας» να βρίσκονται σε εξωτικούς προορισμούς και να ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο.

Μέχρι που συλλαμβάνουν τον Ρίο και γίνονται ξανά οικογένεια για να τον απελευθερώσουν. Τέλος, οι διακοπές τους, επιστρέφουν στη δράση, γίνονται ομάδα για την οικογένεια. Και θα κάνουν τα πάντα για αυτό. Το πρώτο επεισόδιο έχει διάρκεια περίπου 50 λεπτά και κάτι μας λέει πως μόλις τελειώσουμε και τα 8 αυτά επεισόδια, το La Casa De Papel δεν θα μας απογοητεύσει.

Γιατί με τέτοια ομάδα δεν χάνεις!