Τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί αρκετά και δεν είναι λίγοι αυτοί, επώνυμοι και μη, που ξεσπούν. Όμως, όλα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τις μάσκες δημοσίως δεν τα λένε και πολλοί. 

Με αφορμή τα κρούσματα των τελευταίων ημερών που είναι συνεχώς αυξανόμενα, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια ανάρτηση, για την ακρίβεια μια ειλικρινή ανάρτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Μίλησε ανοιχτά μέσω Instagram η Έλενα Χριστοπούλου για τις μάσκες, αναφερόμενη σε όσους επιλέγουν να μην τις φορούν, θεωρώντας πως δεν χρειάζεται και πως δεν έγινε και κάτι που τα κρούσματα αυξάνονται και πολλοί νοσούν από τον κορονοϊό.

Έξαλλη, λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram, απευθυνόμενη κυρίως σε όσους επιλέγουν να μην φορούν την προστατευτική μάσκα.

«Έλα μωρέ καλοκαίρι είναι.. τι μάσκες και κουταμάρες, τι και αν ξεπεράσαμε τα 200 κρούσματα την ημέρα, σιγά τώρα ε θα πεθάνουν κάποιοι, θα νοσήσουν κάποιοι άλλοι, τα παιδιά δεν θα ζήσουν καμία κανονικότητα από Σεπτέμβριο όπως φαίνεται, επιχειρήσεις κλείνουν κάθε ημέρα, η ανεργία βαράει κόκκινο, και κατά το Φθινόπωρο θα μας φταίνε όλα εκτός από την επιλογή μας να μην προσέξουμε όταν έπρεπε! Και όταν θα έρθει η στιγμή στην ουρά του supermarket να γεμίζουμε καροτσάκια με χαρτιά υγείας- για να μην πω το αλλιώς- να θυμηθούμε τότε … ότι τα κάναμε όλα κώλο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Έλενα Χριστοπούλου.

Διάβασε ακόμα:

Jennifer Aniston: Αυτό είναι κορονοϊός- Η συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε