Το δημόσιο ευχαριστώ της Χρηστίδου στον Μαραντίνη και η οικογενειακή φωτογραφία!

LIKE US ON FACEBOOK

Χρηστίδου και Μαραντίνης μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, αλλά πάντα μένουν ενωμένοι για το παιδί τους. Το δημόσιο ευχαριστώ της Σίσσυς στον Θοδωρή μέσα από ένα Insta Story.

Χρηστίδου και Μαραντίνης διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και αυτό φαίνεται κι από τα πειράγματα που κάνουν ο ένας στον άλλον κι από τον τρόπο που μιλούν ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να αποφάσισαν μετά από πολλά χρόνια να συνεχίσουν διαφορετικούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο, ωστόσο είναι πάντα ενωμένοι για τα δύο τους παιδιά.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια του Φίλιππου Ραφαήλ , ο οποίος σήμερα κλείνει τα 11, η Σίσσυ είπε ένα ευχαριστώ στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη για το γιο τους.

«Γιατί ό,τι μα ό,τι μα ό,τι κι αν γίνει… Θα είσαι πάντα εκείνος που μου χάρισε το πλάσμα αυτό… και από μόνο του είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ… Να τον χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Insta Story που ανέβασε με μια κοινή φωτογραφία και με τους τρεις μαζί. Γιατί πάνω από όλα είναι οικογένεια δεμένη και διατηρούν άριστες σχέσεις για τα παιδιά τους.

Χρηστίδου καιΜαραντίνης

Στην ανάρτηση που έκανε, η Σίσσυ έγραψε πως «Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου… Σ’ευχαριστώ για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστώ που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα… Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει», ανεβάζοντας μια γλυκιά φωτογραφία με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

View this post on Instagram

Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου… Σ’ευχαριστω για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστω που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα… Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει..♥️ #HappyEleventhBirthday #11 #7yearsTillAdulthood #Wtf

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

Ο Θοδωρής από τη μεριά του ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του, θέλοντας να του ευχηθεί και δημοσίως.

«Χρόνια πολλά αντράκι μου…χρόνια πολλά πρίγκιπα κι μου… χρόνια πολλά αστέρι μου… κάθε σου όνειρο μια εκρηκτική στιγμή», έγραψε ο τραγουδιστής των Onirama χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και το hashtag #familyfirst! Γιατί για εκείνους η οικογένεια είναι πάνω από όλα, όπως άφησαν να εννοηθεί και κατά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά αντράκι μου…χρόνια πολλά πρίγκιπα κι μου… χρόνια πολλά αστέρι μου… κάθε σου όνειρο μια εκρηκτική στιγμη ….#birthdayboy #philip #familyfirst #guystalk #alwayshereforyou

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved