Σ’ έναν διαφορετικό ρόλο βλέπουμε την Kate Middleton… Η δούκισσα του Cambridge ανέλαβε χρέη αφηγήτριας στο νέο video του Wimbledon!

Η διοργάνωση φέτος αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού, ενώ είναι γνωστό πως η Kate στηρίζει σταθερά και παρευρίσκεται στο τουρνουά όποτε μπορεί.

Ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης στο Twitter ανέβασε ένα video στο οποίο ακούμε την Kate να ενημερώνει τον κόσμο ότι το Wimbledon θα επιστρέψει ξανά!

Η Kate Middleton, στο video, ακούγεται να λέει πως φέτος δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το τελευταίο χτύπημα της μπάλας, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα καθίσουμε ξανά στις κερκίδες για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, ενώ σημειώνει πως… αξίζει η αναμονή!

«350 ημέρες, 14 ώρες και 12 λεπτά μεταξύ του τελευταίου χτυπήματος της μπάλας αλλά και του επόμενου. Με τα χρόνια η υποστήριξή σας διαμόρφωσε αυτό το ιστορικό γεγονός. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή τα ονόματα στον πίνακα των αποτελεσμάτων, εσείς ήσασταν πάντα εκεί, με ήλιο ή με βροχή. Φέτος, δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά θα περιμένουμε μέχρι να καθίσουμε ξανά στις κερκίδες για να γιορτάσουμε μαζί. Έτσι, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και οι πύλες ανοίξουν, θα επιστρέψουμε ξανά και θα αξίζει η αναμονή», ακούμε να λέει η Kate Middleton.

Το νέο video του Wimbledon:

Δες ακόμα:

Το φλοράλ φόρεμα της Kate Middleton που μπορείς να κάνεις δικό σου!

Photo: Instagram account/ kensingtonroyal