Αφού ανακοινώθηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο Survivor 3, τώρα η Μπάγια Αντωνοπούλου ανακοίνωσε ακόμα μια είσοδο παλιού παίκτη στο reality επιβίωσης.

Ποιος παίκτης μπαίνει στο Survivor στην ομάδα των Ελλήνων; Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου, ένας ακόμα παίκτης απ’ τον προηγούμενο κύκλο επιστρέφει στο reality.

Ποιος είναι αυτός; Ο Νικόλας Αγόρου, όπως καταλάβαμε όλοι απ’ τις αποκαλύψεις που έκανε η παρουσιάστρια. Η ίδια, μπορεί να μην τον κατονόμασε, αλλά απ’ όσα είπε θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για εκείνον.

Το όνομά του μάλιστα ακουγόταν εδώ και μέρες ότι είχε δεχτεί την πρόταση της παραγωγής και μάλιστα με μεγάλη χαρά.

«Χωρίς να πω όνομα, θα πω πως ο νέος παίκτης είναι πολύ συμπαθής. Τον έχουμε ξαναδεί, τον έχετε ξαναδεί. Έχει μια ιδιαίτερη εμφάνιση που τραβάει τα βλέματα και πιστεύω πως κι αυτός θα βάλει το δικό του λιθαράκι στο παιχνίδι», είπε η παρουσιάστρια κι όλοι κατάλαβαν σε ποιον ανααερόταν!

Tα νούμερα του Survivor πρέπει να δουν άμεσα ανάκαμψη διότι ακούγεται πως σε κάθε άλλη περίπτωση το κανάλι θα έρθει στην έσχατη λύση, του να κόψει δηλαδή τελείως την εκπομπή και να επαναφέρει την παλιά-δοκιμασμένη μορφή του, δηλαδή αυτή με τους Διάσημους-Μαχητές.

Εμείς αναμένουμε να δούμε ποιοι ακόμα παίκτες θα προστεθούν στην ελληνική ομάδα, εκτός απ’ την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Διάβασε ακόμα:

Πρώην παίκτρια- παρ’ ολίγον νικήτρια επιστρέφει στο Survivor! Θα σώσει το reality;