Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie Jenner είναι όπως το φαντάζεσαι | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και οι celebrities έχουν βάλει τα καλά τους και έχουν στολίσει κι εκείνοι το δεντράκι τους. Αυτό βεβαίως, που κερδίζει -μέχρι στιγμής- βραβείο είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie Jenner.

Πώς θα μπορούσες να περιγράψεις με λίγα λόγια το μοντέλο; Λαμπερό, όμορφο, δύο μέτρα, χρυσό; Έτσι, ακριβώς είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie Jenner και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Η Kylie έβαλε τα καλά της (ξέρετε αυτά με λίγο glitter, χρυσό, πέρλες) και στόλισε το σπίτι της και τώρα μάλλον πηγαίνουν… ασορτί! Γιατί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie Jenner είναι τόσο υπερβολικό όσο είναι κι εκείνη.

Η ίδια τράβηξε ένα μίνι βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και μας τύφλωσε η λάμψη του δέντρου! Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, αλλά αυτό είναι σίγουρο πιο εντυπωσιακό.

Είναι χρυσό, είναι πάρα, μα πάρα, πολύ ψηλό (εμείς θα χρειαζόμασταν σκάλα για να το στολίσουμε), έχει πολύχρωμες μπάλες, είναι μια υπερβολή από μόνο του. Και στο background παίζει… All i want for christmas is you, απ’ την αγαπημένη Mariah Carey.

Πάντως, θα είναι η πρώτη χρονιά που η Kylie θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη της Stormi και τον Tavis Scott… και μπορεί όλον αυτόν τον στολισμό να τον ζήτησε η μικρή.

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Μικρό δεντράκι δεν το λες, λιτό σίγουρα δεν το λες…. άντε και του χρόνου Kylie!

Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Kylie Jenner ανέβασε μια πολύ γλυκιά throwback φωτογραφία με την αδερφή της Kendall, από κάποια Χριστούγεννα όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

View this post on Instagram

my christmas tree gets delivered today ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Διαβάστε επίσης:

Ούτε η Kylie Jenner ξέφυγε από τη μανία της εποχής! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved