Κανονικά συνεχίζονται οι auditions για την αναζήτηση του επόμενου Έλληνα MasterChef. Οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα των επίδοξων σεφ και οι καλύτεροι παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, φορώντας την πολυπόθητη ποδιά!

Τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας; Το ριζότο με σοκολάτα στο MasterChef που ο Κοντιζάς αποκάλεσε ως το χειρότερο πιάτο που έχει φάει ποτέ, η συγκινητική ιστορία του Ανέστη απ’ το παιδικό χωριό και οι δίδυμοι που τρέλαναν τους κριτές!

Ο Σπύρος Ευαγγελογιώργος ήταν απ’ τα highlights του επεισοδίου, καθώς ήταν ο παίκτης που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να πει πως έφτιαξε το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει ποτέ του! Ο παίκτης έφτιαξε ριζότο με σοκολάτα, κάτι που δεν άρεσε στους κριτές, καθώς του είπαν πως δεν γνωρίζει καν την τεχνική του ριζότου, έτσι δεν έπρεπε να πάρει τέτοιο ρίσκο και να το φτιάξει μ’ έναν τόσο περίεργο συνδυασμό.

Ο Ανέστης Πιπερόπουλος με την ιστορία του συγκίνησε τους κριτές. Ο Ανέσης είπε ότι μένει στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο από 3 ετών και δεν έχει σχεδόν καθόλου σχέσεις με την οικογένειά του. Όπως ανέφερε, ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή ήταν για να αποδείξει στους γονείς του πως έκαναν λάθος που εγκατέλειψαν εκείνον και τα αδέρφια του. Μπορεί να είχε αστοχίες στο πιάτο του, όμως, κατάφερε να πάρει δύο “ναι” και να φορέσει την ποδιά που τον πέρασε στην επόμενη φάση!

Ο Γιώργος Αναστασιάδης τους έκανε όλους να γελάσουν με τις ατάκες του για τον έγγαμο βίο ενώ το πιάτο του ήταν από μόνο του ήταν τόσο καλό ώστε να του χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του MasterChef.

Ο Φρανσίσκο Περέιρα με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές μ’ ένα πιάτο που τους άρεσε πολύ, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε την κριτική του στα Σουαχίλι!

Η Ματίλντα με καταγωγή από τη Σουηδία κέρδισε τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μην μπορεί να πιστέψει ότι ανήκει σε κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας.

Οι δίδυμοι που τρέλαναν τους κριτές

Ο Συμεών και ο Νίκος Αρβανιτίδης γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως, τα τελευταία χρόνια ζουν στη Ναύπακτο.

Ο Συμεών πήγε πρώτος μπροστά στους κριτές και με δύο ναι πέρασε στην επόμενη φάση. Αμέσως μετά βρέθηκε μπροστά στους κριτές ο Νίκος, τον οποίο κοιτούσαν καλά καλά οι κριτές καθώς του είπαν πως μόλις πήρε την ποδιά!

Ο Νίκος τους εξήγησε πως πρόκειται για τον δίδυμο αδελφό του προηγούμενου παίκτη και τελικά πέρασε κι εκείνος με δύο ναι!

Το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε ακόμα:

Η συγκλονιστική ιστορία του Ζαχίρ που έκανε τους κριτές του MasterChef να δακρύσουν