Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη και η ίδια έκανε μια ανάρτηση για τη νέα της δουλειά! Spoiler: H μικρή αλλαγή στο όνομα της εκπομπής. 

Πώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη; Ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό, ρομαντικό και σίγουρα καλοδουλεμένο! Μετά από ένα όμορφο Καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά για να μας καθηλώσει για ακόμη μια χρονιά με τις συνεντεύξεις της και τις ιστορίες που προβάλλονται στην εκπομπή της.

«Μεσάνυχτα» (σκέτο) θα ονομάζεται πλέον η εκπομπή καθώς θα ξεκινά νωρίτερα από ότι πέρυσι. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαριστούσε όλους τους συνεργάτες για το ονειρικό trailer και την καταπληκτική δουλειά που έγινε.

Το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη | Η ανάρτησή της:

«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματάρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές».

Εμείς της ευχόμαστε καλή αρχή και ανυπομονούμε να τη δούμε στις οθόνες μας!

Διαβάστε επίσης:

Τα realities & shows που θα βλέπουμε απ’ τη νέα τηλεοπτική σεζόν