Το αστρονομικό ποσό που έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια για τους Δυο Ξένους

LIKE US ON FACEBOOK

Η Εβελίνα Παπούλια συστήθηκε στο κοινό ως Μαρίνα Κουντουράτου στην σειρά «Δυο Ξένοι», όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια για τους Δυο Ξένους και το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ποσά δεν παίζουν στις μέρες μας, ούτε στις σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Η ηθοποιός δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για το ακριβές ποσό που έπαιρνε στην εποχή των «Δυο Ξένων», το οποίο μάλιστα ήταν πολύ υψηλό, όπως αποκάλυψε, κληθείσα ν’ απαντήσει εάν η τεράστια επιτυχία της σειράς είχε και το αντίστοιχο οικονομικό αντίκτυπο σ’ εκείνη.

Ήμουν θρασύτατη! Είχαν τελειώσει οι «Δυο Ξένοι» και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω «εντάξει, αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα». Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός «Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις». Κάνω παύση τότε και του λέω «Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα»

Η παιδικότητα και η αφέλεια της Μαρίνας Κουντουράτου, την έβαλε αμέσως στις καρδιές μας και για πολλά χρόνια η Εβελίνα Παπούλια ήταν ταυτισμένη στο μυαλό μ’ αυτό τον ρόλο.

Φυσικά, σήμερα, έχοντας μια μεγάλη καριέρα στο βιογραφικό της, έχει ξεχωρίσει μέσα από μια μεγάλη σειρά ρόλων, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Τατουάζ» κι ακούγεται πως έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για την επόμενη σεζόν.

Δες ακόμα:

Η εντυπωσιακή εμφάνιση-έκπληξη της Παπούλια με την κόρη της στη σκηνή του MadWalk

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved