Το απίστευτα γλυκό δώρο του Πρίγκιπα Harry στον Πρίγκιπα Louis!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Πρίγκιπας Harry είναι αξιολάτρευτος κι έτοιμος να τρέξει για να ικανοποιήσει τους αγαπημένους του! Αυτό έκανε και με τον μικρό Πρίγκιπα Louis, αφού έψαξε και βρήκε ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του!

Το απίστευτα γλυκό δώρο του Πρίγκιπα Harry στον Πρίγκιπα Louis δεν είναι κάτι που θα περίμενες ν’ ακούσεις, αλλά αποτελεί απόδειξη της μεγάλης αγάπης του για τον ανιψιό του!

Ο Πρίγκιπας Harry έψαξε και βρήκε για τα βαφτίσια του ανιψιού του την πρώτη έκδοση του βιβλίου «Γουίνι το αρκουδάκι», την οποία και πήρε δώρο στον Πρίγκιπα Louis, δίνοντας περίπου 8.000 λίρες.

Ο Harry έχει σκοπό να ξεκινήσει μια αποκλειστική βιβλιοθήκη για τον ανιψιό του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας του, Πριγκίπισσας Diana.

«Μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Harry είναι όταν η μητέρα του τού διάβαζε μία ιστορία για να κοιμηθεί», σημείωσε πηγή στην εφημερίδα «The Sun» ενώ συνέχισε:

Αγαπούσε όλους τους παλιούς κλασικούς συγγραφείς και ο Harry είχε την ιδέα να ξεκινήσει μία μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία πρώτης έκδοσης για τον Louis, την Charlotte και τον George για να τα απολαμβάνουν όσο μεγαλώνουν

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα αρχικά πλάνα του Πρίγκιπα Harry ήταν ν’ αγοράσει το βιβλίο «Μέσα από τον καθρέφτη» του Lewis Carroll, το οποίο κόστιζε 24.000 λίρες, αλλά τελικά αποφάσισε να πάρει δώρο το πρώτο βιβλίο του «Γουίνι το αρκουδάκι» καθώς είναι πιο κατάλληλο για την ηλικία του ανιψιού του.

«Ο Ροβινσώνας Κρούσος ήταν το αγαπημένο βιβλίο του William, αλλά ο Harry αγαπούσε όλα τα βιβλία του A. A. Milne», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τα βαφτίσια του μικρού Πρίγκιπα Louis!

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved