Ο Αλέξης Γεωργούλης στον Αρναούτογλου μίλησε για όλα. Για το γεγονός ότι έχει τρακάρει δύο φορές πολύ σοβαρά κι ευτυχώς βρίσκεται ανάμεσα μας αλλά και για το με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί…

Είναι ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό ενώ οι γυναίκες λιώνουν για ένα του βλέμμα. Καλεσμένος ήταν ο Γεωργούλης στον Αρναούτογλου και μίλησε για όλα ή σε μερικά απάντησε διπλωματικά.

Ο ηθοποιός περιέγραψε στον παρουσιαστή μια άγνωστη ιστορία με ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια, το οποίο παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Όταν έπαιζε στο “Είσαι το ταίρι μου” στην αρχή δηλαδή της καριέρας του, είχε ατύχημα με τη μηχανή στη Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισιάς.

Όπως αποκάλυψε την ευθύνη φέρει ο ίδιος καθώς περνούσε με τη μηχανή του εμβόλισε ένα φορτηγάκι. Τελικά, ενώ δεν είχε ούτε γρατζουνιά εξωτερικά, είχε εσωτερική αιμορραγία.

Θέλοντας να φύγει από το σημείο επειδή είχε αργήσει, το ασθενοφόρο τον πήρε για το νοσοκομείο. Τελικά, έκανε ακτινογραφίες, υπέρηχο και πολλές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει εσωτερική αιμορραγία και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο.

Όπως είπε σκεφτόταν “κοίτα πώς συμβαίνει τελικά…”, στεναχωριόταν για τους γονείς του αλλά δεν είπε ούτε για μια στιγμή πως δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα στη ζωή.

Μετά το ατύχημα αυτό, μετά από μερικά χρόνια, είχε και δεύτερο ατύχημα το οποίο ήταν μεν πολύ σοβαρό αλλά δεν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Αναφορικά με το αν φοβάται πλέον τον θάνατο; Η απάντηση είναι “όχι”.

Ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός από αυτά τα περιστατικά που τον έχουν σημαδέψει, μίλησε και για τις γυναίκες. Τις γυναίκες της ζωής του… Ερωτηθείς από τις “Μύγες” με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί, ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν τα πάει καλά με την αριθμητική και πως ο αγαπημένος του αριθμός είναι το 69!

https://www.youtube.com/watch?v=yIHjiS0yzUw

Διαβάστε επίσης:

Κλείσε από τώρα το εισιτήριό σου για το Ζητείται Ψεύτης στο Θέατρο Παλλάς