Τι κάνει σε ένα “τυπικό” 24ωρο η Αθηνά Οικονομάκου; Είναι εργαζόμενη, influencer, σύζυγος και κυρίως μαμά!

Και όσα κάνει σε ένα 24ωρο η Αθηνά Οικονομάκου μας… άγχωσαν και μας έκαναν να δούμε και τη δική μας “ατζέντα”! Η Αθηνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Yes I Do και στη Μυρτώ Κάζη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τι κάνει μέσα σε μια ημέρα.

«Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει γύρισμα, στη συνέχεια δουλειές, τηλέφωνα, mails, μηνύματα και πολλή επικοινωνία με ανθρώπους της δουλειάς! Όταν είμαι στο αυτοκίνητο, μιλάω ακατάπαυστα για να μην αφήσω καμία εκκρεμότητα και, όταν φτάνω σπίτι, τα αφήνω όλα στην άκρη και ασχολούμαι μόνο με το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά και μάλλον οι περισσότερες μαμάδες μπορούν λίγο-πολύ να ταυτιστούν!

Δεν είναι μια εύκολη απόφαση αυτή και για να το καταφέρω, πρέπει, όταν είμαι χωρίς τον μικρό, να κάνω τρία πράγματα σχεδόν ταυτόχρονα. Όμως όταν είμαι με εκείνον, δε θέλω να είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι. Θέλω να είμαι μία αφοσιωμένη μαμά. Θέλω να μπορώ να «τα παρατάω» όλα όταν είμαι μαζί του

Φυσικά, όταν ο μικρός Μάξιμος κοιμάται, εκείνη ξεκλέβει λίγο χρόνο για να συνεχίσει τη δουλειά της, να δει τον άνδρα της, κάποια σειρά και να κοιμηθεί νωρίς, αφού ξυπνά νωρίς!

Εννοείται πως, όταν κοιμηθεί, θα πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και μετά να δω τον άντρα μου, να δούμε καμία σειρά και να κοιμηθούμε νωρίς, γιατί στις 7 την άλλη μέρα μάς περιμένει ένα ακόμα ξύπνημα με το μωρό! Ευτυχώς τα Σαββατοκύριακα έχουμε πιο πολύ ελεύθερο χρόνο για δημιουργικά πράγματα ως οικογένεια! Όπως καταλαβαίνεις, το πρόγραμμα είναι ένα κλασικό πρόγραμμα μιας εργαζόμενης μαμάς

Και αυτό το πρόγραμμα λιγάκι μας άγχωσε και δυστυχώς η καθημερινότητα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και οι μέρες περνούν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι! Εμείς ευχόμαστε κουράγιο και υπομονή σε όλες τις εργαζόμενες μητέρες!

Διαβάστε επίσης:

Η Αθηνά Οικονομάκου, οι κοιλιακοί και το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού! (Video)