Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Ζέτας Δούκα στον ΑΝΤ1. Το σχόλιο της ίδιας και η πικρία που εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα του STAR.

To Thrive, η εκπομπή της Ζέτας Δούκα, που σημείωνε μεγάλη επιτυχία, ξαφνικά μάθαμε ότι σταματάει και, όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, δεν ήταν μια απόφαση εξ’ ολοκλήρου δική της.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”, τόνισε σε δηλώσεις της στην κάμερα του STAR πως η απόφαση δεν ελήφθη ουσιαστικά από εκείνη, ενώ εξέφρασε την πικρία της.

Πάντως, η Ζέτα Δούκα ξεκαθάρισε πως η εκπομπή ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο της, όπως ήταν συμφωνημένο να γίνει.

Το Thrive ολοκλήρωσε χθες την πορεία του, ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο, αυτά που ήταν συμφωνημένα να γίνουν. Λόγω και της συμμετοχής μου στο “Καφέ της Χαράς”, είπαμε να μη το συνεχίσουμε. Ήταν μια απόφαση που δεν ήταν 100% δική μου, όμως βρίσκομαι στο τρένο που υπάρχουν κι άλλοι οδηγοί

Σημειώνεται πως η προβολή του Thrive θα συνεχιστεί κανονικά τις προσεχείς εβδομάδες με τα επεισόδια που ήδη έχουν γυριστεί.

Λίγα λόγια για το Thrive

Το «Thrive» είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα με σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα Δούκα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Σε κάθε επεισόδιο απολαμβάνουμε συζητήσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ιδέες και μεθόδους από τις οποίες όλοι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση ώστε να εξασφαλίσουμε ευημερία στην καθημερινότητά μας όντας απαλλαγμένοι από στρες, άγχος, κούραση και προσωπικά διλήμματα.

Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

Δες ακόμα:

H Ζέτα Δούκα και o σύζυγός της έκαναν ελεύθερη πτώση και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα!