Τηρεί τις παραδόσεις η Ελεονώρα Μελέτη και δεν χαλά “χατίρι”. Ποιο είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη;

Ποιο θα είναι το όνομα της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη; Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη διανύουν την πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη περίοδο της ζωής του, αφού πλέον έχουν επιστρέψει σπίτι και η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει κατά ένα άτομο. Έχουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους και νιώθουν τρισευτυχισμένοι.

Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ αυτή τη φορά μάλλον αποκάλυψε το όνομα της κόρης της.

Ποιο θα είναι το όνομα της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη; Αλεξάνδρα γιατί Αλεξάνδρα λένε και τη μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα μέσα από ένα Insta Story της μας αποκάλυψε το όνομα της μικρής. Ενώ γράφει πως δεν αναγνωρίζει πλέον τον εαυτό της, καθώς της αρέσει και πάλι το ροζ, τα λουλούδια και οι πεταλούδες…στο λαιμό της δεν πέρασε απαρατήρητο το κρεμαστό που γράφει το όνομα «Αλεξάνδρα».

όνομα της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη

Με αυτόν τον τρόπο γνωστοποίησε και το όνομα που θα πάρει η κόρη της και μάλλον η Αλεξάνδρα Μαροσούλη θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πάντως, έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του μωρού της ενώ παράλληλα δεν ξεχνάει να επικοινωνεί διαδικτυακά με τους ιντερνετικούς της φίλους, ποστάροντας στιγμές απ’ την καθημερινότητά της.

Την ημέρα που πήρε εξιτήριο απ’ το μαιευτήριο, στο ευχαριστήριο μήνυμά της στο Instagram της για τις ευχές που της έστειλαν, η Μελέτη είχε γράψει, μεταξύ άλλων:

Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου κι εγώ ζήσαμε ό, τι πιο δυνατό… Ένα τεράστιο ευχαριστώ σ’ όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μας και καλωσορίσατε με τις ευχές σας κι όχι μόνο, την μικρή μας στη ζωή… μας γεμίσατε με πολλή χαρά…

Διαβάστε επίσης:

Η Ελεονώρα Μελέτη θηλάζει κι ανεβάζει Insta Story (Video)