Την Παρασκευή γίνονται τα εγκαίνια του Καφέ της Χαράς!

LIKE US ON FACEBOOK

Την Παρασκευή γίνονται τα εγκαίνια του Καφέ της Χαράς, θα είσαι εκεί; Μην πάει το μυαλό σου ότι θα βγούμε απ’ το σπίτι μας… όχι, όχι, απλώς θα βάλουμε ΑΝΤ1 και θα δούμε για πρώτη φορά το ανανεωμένο καφέ, όπως το έφτιαξε η Βάλια! Και πού είναι το Καφέ της Χαράς;

Στο 9ο επεισόδιο του νέου κύκλου του Καφέ της Χαράς, θα δούμε το opening party του ολοκαίνουργιου καφέ που έφτιαξε η Βάλια μαζί με τον Μάνο.

Ο Περίανδρος φυσικά θα προσπαθήσει να καταστρέψει τα εγκαίνια, αλλά το σχέδιό του θα ναυαγήσει. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, θα γνωρίσει και θα γοητευτεί απ’ την όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα, που δεν είναι άλλη απ’ τη Ζέτα Δούκα που επιτέλους μπαίνει στη σειρά!

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς:

Όλο το χωριό περιμένει το opening party του καινούργιου Καφέ της Χαράς. Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ και επιπλέον υποδαυλίζει την ζήλεια του Φατσέα προς τον Όθωνα που θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει. Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

Λίγα λόγια για τη Στέλλα

Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου Καφέ της Χαράς και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει την Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν. Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι η ξανθιά μπαργούμαν και από πού έρχεται. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.

Και τελικά… πού είναι το Καφέ της Χαράς;

Το μαγαζί που βλέπουμε ως Καφέ της Χαράς στη σειρά δεν είναι άλλο απ’ το “Dante’s Bar” στο Κορωπί! Ένας υπέροχος χώρος, όπου είχε γίνει και η συνέντευξη Τύπου για τη σειρά λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Δες ακόμα:

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved