Τι ύψος έχει ο Όλυμπος; Η απάντηση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Τι ύψος έχει ο Όλυμπος; Ακόμα κι αν δεν ήξερες το ακριβές ύψος του, σίγουρα δεν θα έδινες αυτήν την απάντηση που έδωσε η Ντάρια Τουρόβνικ στο Survivor!

Τι ύψος έχει ο Όλυμπος; Σκέψου ότι ο Όλυμπος είναι το υψηλότερο βουνό της Ελλάδας, αλλά και πάλι όχι ΤΟΣΟ ψηλό όσο προσπάθησε να μαντέψει η Ντάρια στο Survivor.

Στο καθιερωμένο κουίζ ερωτήσεων στο Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ερωτήσεις και οι παίκτες “ζωγραφίζουν” με τις απαντήσεις τους.  Αυτή τη φορά ο Σάκης ρώτησε κάτι απλό, όπως προλόγησε πριν κάνει την ερώτηση: «Τι ύψος έχει ο Όλυμπος;».

Όλγα Φαρμάκη αντιμέτωπη με την Ντάρια Τουρόβνικ κι επειδή σε έχουμε ήδη προϊδεάσει νικήτρια ήταν η Όλγα αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε η Ντάρια, καθώς τη δική της απάντηση δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε.

Από τη μία, η Όλγα Φαρμάκη σήκωσε διστακτικά το χαρτί της το οποίο έγραφε 1.300 χιλιόμετρα. Η Ντάρια το ανέβασε λίγο παραπάνω, το πήγε σε άλλο επίπεδο και απάντησε ότι ο Όλυμπος έχει ύψος 30.000 χιλιόμετρα! 30.000 χιλιόμετρα, επαναλαμβάνουμε και δεν έχουμε ιδέα τι ακριβώς είχε στο μυαλό της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αρχικά, προσπαθώντας να κρατήσει τα γέλια του, επιχείρησε να βοηθήσει τις δύο παίκτριες λέγοντας ότι θα πάρει τις απαντήσεις τους σε μέτρα και όχι σε χιλιόμετρα…

Όπως ήταν αναμενόμενο η Όλγα Φαρμάκη κέρδισε σε αυτήν την ερώτηση καθώς ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας με την κορυφή του (Μύτικας-2.918 μ.).

Μα 30.000 χιλιόμετρα Ντάρια; Βλέπει τον Όλυμπο σαν το φεγγάρι, σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης κι εμείς “κλάψαμε”!

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντάνος κάνει comeback και θα τον δούμε στο Survivor!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved