Αν θες να γίνεις πριγκίπισσα, πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις! Η Meghan Markle πρέπει να “κόψει” μια αγαπημένη της συνήθεια καθώς σε λίγο καιρό θ’ αποτελεί κι επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αφού θα παντρευτεί τον καλό της Πρίγκιπα Harry την Άνοιξη.

Η ζωή της αγαπημένης ηθοποιού του “Suits” θ’ αλλάξει εντελώς μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ η ίδια έχει διαπιστώσει ήδη τα πρώτα σημάδια των όσων καλείται να κάνει!

Η Meghan Markle άφησε το σπίτι της στον Καναδά, τα δύο σκυλάκια της θα είναι σε καραντίνα για έναν μήνα και θα μπορεί να τα δει μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, έκανε μαθήματα αυτοάμυνας, έμαθε τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας και απαγωγής, ενώ σταμάτησε να δουλεύει.

Πολλές αλλαγές, όμως, δεν είναι φυσικά μόνο αυτές. Η μεγάλη συνήθεια, ωστόσο, την οποία πρέπει να κόψει η Meghan Markle και της έχει στοιχίσει καθώς είναι απ’ τις αγαπημένες της είναι πως πρέπει να σταματήσει να έχει συχνή δραστηριότητα στα social media!

Μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry, η ηθοποιός δεν θα μπορεί να μιλά η ίδια με τους fans της ούτε να ποζάρει για selfies και να υπογράφει αυτόγραφα. Η μόνη περίπτωση στην οποία θα μπορεί να έχει επαφή με τους fans της θα είναι στο πλαίσιο των βασιλικών περιοδειών.

Η ίδια μάλιστα έκλεισε τον Απρίλιο το blog της Τhe Tig αποχαιρετώντας τους αναγνώστες της:

Μετά από τρία όμορφα χρόνια σε αυτή την περιπέτεια μαζί σας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το The Tig. Αυτό που ξεκίνησε ως έργο πάθους εξελίχθηκε σε μια εκπληκτική κοινότητα έμπνευσης, υποστήριξης, διασκέδασης και επιδεξιότητας. Έχετε κάνει τις ημέρες μου φωτεινότερες και γεμίσατε αυτήν την εμπειρία με τόσο μεγάλη χαρά

the tig - Meghan Markle

https://www.instagram.com/p/BSlzBvGhwxW/?hl=en&taken-by=meghanmarkle