Η Αντελίνα Βαρθακούρη άφησε το κοινό να τη γνωρίσει λίγο καλύτερα μέσα απ’ το Globetrotters και να την αγαπήσει. Πλέον, θα τη βλέπουμε -όπως όλα δείχνουν- απ’τον Alpha. Τι θα κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη στον Alpha; Η επίσημη ανακοίνωση!

Η μεταγραφή και το νέο συμβόλαιο είναι γεγονός αφού και οι δύο μεριές το επιβεβαίωσαν και επίσημα. Τι θα κάνει, όμως, η Αντελίνα Βαρθακούρη στον Alpha; Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Να σημειώσουμε αρχικά πως το κανάλι με επίσημη ανακοίνωσή του καλωσόρισε την Αντελίνα στο κανάλι μιλώντας για τον αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα της!

O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία

Λίγες ώρες μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας την μεταγραφή της στον Alpha δηλώνοντας έτοιμη να στρωθεί στη δουλειά αλλά και πολύ συγκινημένη για το νέο ατό ξεκίνημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη:

«Πέταξε τα όνειρα σου στο άπειρο σαν χαρταετό…και δεν ξέρεις τι θα φέρουν πίσω… Η αξία της στιγμής, μιας στιγμής βαθιάς συγκίνησης για μένα που σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων και πολύ δημιουργικών πραγμάτων… Η αξία της στιγμής που σας ανήκει ολοκληρωματικά γιατί χωρίς εσάς και χωρίς την αγάπη σας δεν θα βρισκόμουν εδώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον @alphatv, στην καινούργια μου οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της και μ’ εμπιστεύτηκε. Σηκώνω μανίκια, δουλεύω ασταμάτητα και με πυξίδα πάντα τον σεβασμό και την αλήθεια εύχομαι να φανώ αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας.

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου, τον προστάτη μου Άγιο Εφραίμ που για μένα και την ψυχή μου σημαίνει πάρα πολλά, όλους τους φίλους μου, εσάς που γνωρίζω από κοντά κι εσάς που δεν γνωρίζω αλλά θέλω πολύ να σας γνωρίσω οοοόλους, κάθε site, περιοδικό, εφημερίδα, όλους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν μαζί μου και με υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά στον χώρο τους, όλους τους τεχνικούς, το προσωπικό και φυσικά όλο τον @alphatv που απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο με έκαναν όλοι τους να νιώσω ότι είμαι στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ οοόλους!».

https://www.instagram.com/p/B75ZdRRlyC7/

Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την κρίση στον γάμο της και η συγκινητική σκέψη που ενώνει το ζευγάρι!

Τι θα κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη στον Alpha;

Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ωστόσο, πληροφορίες θέλουν την Αντελίνα να αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό”, θα αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινήσει το Μάρτιο και θα παίζεται αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η κεντρική ιδέα της εκπομπής ίσως είναι ένα ριάλιτι δρόμου, όπου θα αξιοποιηθούν στο έπακρο ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και η αμεσότητά της.

Σε κάθε περίπτωση εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή αρχή!

Διαβάστε τη συνέντευξη του Χάρη Βαρθακούρη στο iPop:

Ο πολυταξιδεμένος Χάρης Βαρθακούρης… προσγειώθηκε στο iPop!