Τι θα γίνει στη ζωή του Ηλία όταν μπει η Κλέλια Ρένεση στη Μουρμούρα;

LIKE US ON FACEBOOK

Η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν, όμως, θα δούμε αλλαγές. Ηχηρή είναι η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη ενώ όλοι αναρωτιόμασταν μέχρι πρότινος τι θα γίνει με τη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη σειρά χωρίς την αγαπημένη του! Μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι μια άλλη γυναίκα θα μπει στη ζωή του κι αυτή δεν είναι άλλη απ’ την Κλέλια Ρένεση!

Όμως, τι ακριβώς θα γίνει στη ζωή του Ηλία όταν μπει η Κλέλια Ρένεση στη Μουρμούρα; Πριν το αποκαλύψουμε, πάμε να δούμε πώς θα τελειώσει η σχέση Μαρίνας- Ηλία.

Στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης σεζόν, είδαμε το ζευγάρι να συζητά το ενδεχόμενο μετακόμισης στον Πύργο, καθώς είχε προταθεί στον Ηλία η θέση του διευθυντή στην Εφορία. Όμως, παράλληλα μια επαγγελματική ευκαιρία δίνεται και στη Μαρίνα στο μακρινό Ντουμπάι. Τι θα διαλέξει η Μαρίνα;

Καθώς όλοι γνωρίζουμε κι έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως αποχωρεί η Μαρίνα απ’ τη σειρά, υποθέτουμε ότι οι σεναριογράφοι την στέλνουν στο… Ντουμπάι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα δυο-τρία επεισόδια της 6ης σεζόν θα δούμε τον Ηλία ν’ αναπολεί τις στιγμές με την Μαρίνα και να προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα τον δούμε να πενθεί για τη σχέση του!

Μετά από μερικά επεισόδια, όμως, θα μπει στη ζωή του τυχαία μια γυναίκα που θα τον κάνει, να ξαναδεί τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτός θα είναι ο ρόλος της Κλέλιας Ρένεση!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή της απ’ τη «Μουρμούρα» και τόνισε πως δεν πρόκειται για «αποχώρηση- βόμβα», όπως έχει χαρακτηριστεί από δημοσιεύματα. Μιλώντας στην εφημερίδα RealLife για την απόφασή της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σημείωσε ότι είναι ένας κύκλος που έκλεισε για εκείνη.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της απ’ τη «Μουρμούρα»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved