Το Survivor Ελλάδα-Τουρκία ίσως να μην εξελίσσεται τόσο άσχημα όσο πίστευαν αρχικά οι περισσότεροι. Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι έφερε αρκετές ανατροπές και εξελίξεις στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένα νέο ειδύλλιο εξελίσσεται και φέτος στο Survivor. Το ζευγάρι Δαλάκα-Ατακάν φαίνεται να έχει ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου, ειδικά από τότε που οι δύο παίκτες βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Τα αποδεικτικά στοιχεία του έρωτα των δύο παικτών είναι πολλά και συνέχεια έρχονται κι άλλα στο προσκήνιο, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποιο σημαντικό βήμα από κάποιον.

Εδώ και καιρό βλέπουμε στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία το ειδύλλιο Δαλάκα-Ατακάν να εξελίσσεται, με τους δύο παίκτες να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους ο ένας για τον άλλο. Από τη μεριά της, η Ελληνίδα παίκτρια έχει δείξει από νωρίς στο παιχνίδι το ενδιαφέρον της για τον Τούρκο παίκτη. Έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ότι είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα και ότι θα ήθελε να τον γνωρίσει καλύτερα.

Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Ατακάν κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Χάρηκα που έμεινε ο Ατακάν γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω

Μετά την ένωση Ελλήνων και Τούρκων παικτών και την δημιουργία δύο ανάμεικτων ομάδων το ενδιαφέρον των δύο παικτών συνεχίστηκε. Οι αγκαλιές στους πανηγυρισμούς δεν ήταν λίγες, ενώ τα βλέμματα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους μόνο αθώα δεν είναι.

Την Κυριακή, όμως, 21 Απριλίου είδαμε όλους τους παίκτες του Survivor αγνώριστους. Ήταν μία μέρα που όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού περίμεναν, η μέρα της ένωσης. Οι παίκτες επιμελήθηκαν την εμφάνισή τους και έγιναν πραγματικά αγνώριστοι.

Η Κατερίνα Δαλάκα βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αλλαγή του Τούρκου παίκτη, κάνοντάς του ένα όμορφο και διακριτικό κομπλιμέντο. Ο Ατακάν δεν δίστασε να καθίσει δίπλα της στο πάρτυ της ένωσης και εκείνη να του πει πόσο όμορφος είναι, αν και η στιγμή ήταν λίγο αμήχανη, αφού το “είσαι τέλειος” που του είπε το άκουσαν όλοι.

Η εξέλιξη αυτή μόνο όμορφη μπορεί να είναι για τους δύο παίκτες και μένει να δούμε αν το ειδύλλιο Δαλάκα-Ατακάν θα συνεχιστεί.

Διάβασε επίσης:

Survivor: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Δαλάκα και Τόνι (Videos)