Άκης Πετρετζίκης, Λάμπρος Βακιάρος, Τιμολέων Διαμαντής και Μανώλης Σαρρής. Οι τέσσερις νικητές του MasterChef έχουν ακολουθήσει τελείως διαφορετικές πορείες και δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε πως αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ανάμεσα στους top chefs της Ελλάδας, ενώ η φήμη του έχει φτάσει και στο εξωτερικό!

Τι κάνουν σήμερα οι νικητές του MasterChef;

Άκης Πετρετζίκης

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef αναδείχθηκε το 2010, όταν το παιχνίδι προβαλλόταν στο Mega. Τότε, φυσικά, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι 10 χρόνια αργότερα θα ήταν ο πιο διάσημος Έλληνας σεφ! Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το MasterChef ήταν στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή «Το Πρωινό Μου».

Στη συνέχεια, η καριέρα του πέρασε σε άλλο επίπεδο. Εργάστηκε ως Head Chef σε πολλά εστιατόρια, ενώ το 2014 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του YouTube κανάλι και να δείχνει συνταγές.

Σήμερα, μετράει πολλές εκπομπές στην τηλεόραση, όπως «Καν’ το όπως ο Άκης», «Ιστορίες από την Λίστα», «Μια βαλίτσα γεύσεις», «Ready Steady, cook», «Kitchen Lab», «Bake of Greece», έχει τα δικά του μαγαζιά με brunch, ένα site & Instagram account με φοβερές συνταγές, έχει γράψει βιβλία, ενώ έχει και eshop με είδη κουζίνας.

Λάμπρος Βακιάρος

Το 2017 το MasterChef επέστρεψε μέσα απ’ τη συχνότητα του Star και νικητής αναδείχθηκε ο Λάμπρος Βακιάρος. Τρία χρόνια μετά, ο Λάμπρος Βακιάρος βρίσκεται σταθερά «Στην φωλιά των Κου Κου», έχει το δικό του site, στο οποίο συνδυάζει και συνταγές για όσους λατρεύουν τη γυμναστική, όπως εκείνος, έχει συνεργαστεί με πολύ καλά εστιατόρια ενώ διαθέτει και τη δική του σειρά μπαχαρικών.

Τιμολέων Διαμαντής

Ο νικητής του επόμενου κύκλου του MasterChef στο Star, μετά τη νίκη του, ταξίδεψε στην Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο, αλλά και σε άλλα μέρη για να κερδίσει εμπειρία και να γνωρίσει μαγειρικά τον κόσμο.

Έχει φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube, στο οποίο παρουσιάζει τις δικές του συνταγές, ενώ έχει συνεργασίες με μεγάλα εστιατόρια.

Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο μεγάλος νικητής του MasterChef 3! Σήμερα εργάζεται σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου και προσπαθεί να κερδίσει όση περισσότερη εμπειρία μπορεί, για να τη χρησιμοποιήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Δες ακόμα:

Οι παλιοί επέστρεψαν | Reunion όλων των παλιών παικτών του MasterChef!