Έξαλλος έχει γίνει ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τις φήμες, οι οποίες ξεκίνησαν από σχετικό δημοσίευμα, ότι κόβεται το Beat Buzzer λίγο μετά την πρεμιέρα του. Τελικά τι ισχύει; Την απάντηση δίνει ο ίδιος μέσω Instagram.

Τι γίνεται με την εκπομπή του Μαυρίδη; Η απάντηση του ίδιου ήρθε μετά το δημοσίευμα του περιοδικού DownTown, το οποίο γράφει χαρακτηριστικά:

«-Έχουμε και την πρώτη εκπομπή που κόβεται.
-Ποια από όλες;
-Η εκπομπή του Μαυρίδη. Τρία επεισόδια έχει ακόμη.
-Μπορεί ο Μαυρίδης να έχασε στην τηλεόραση, αλλά κέρδισε στην αγάπη. Πήρε την πάντα ενδιαφέρουσα Νικολέττα Ράλλη.
-Νομίζω ότι θα τον ενδιέφερε εξίσου να πάρει και την εκπομπή εκτός από την Νικολέττα.
-Νομίζω ότι ο Γιώργος είναι πιο εναλλακτικός. Θεωρεί, άλλωστε ότι είναι αντί – σταρ.
-Αγάπη μου, μην λέμε τα ίδια! Για να γίνεις αντί σταρ- πρέπει πρώτα να είσαι σταρ».

Όμως, ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε στις εν λόγω φήμες με comment- απάντηση σε follower του, ο οποίος σχολίασε τα όσα ακούγονται.

Ο Μαυρίδης τονίζει πως η εκπομπή του δεν κόβεται και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, όπως ήταν εξ’ αρχής συμφωνημένο και προγραμματισμένο. Παράλληλα, κάνει λόγο για «πληρωμένους δημοσιογράφους», οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία τον κράζουν και βγάζουν ιστορίες που δεν ισχύουν:

Η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά τον Δεκέμβριο όπως έχει προγραμματιστεί, Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια με μια εκπομπή βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μια ιστορία ότι κόβομαι ή πάω πάτο κλπ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ. ότι ο «δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέαση τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το beat buzzer. ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ! 

εκπομπή του Μαυρίδη

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε: «Είχε κάνει μια συμφωνία ο Γιώργος Μαυρίδης με τον ΑΝΤ1, σε πρώτη φάση να πάει η εκπομπή μέχρι τον Δεκέμβρη. Προς το παρόν έχουν γυριστεί 9 από τα 13 επεισόδια μέχρι να τελειώσει το πρώτο μισό της σεζόν κι έχουν προβληθεί τα 3. Μετακίνησαν την εκπομπή από Τρίτη σε Κυριακή το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, που ξέρουμε ότι είναι μία ζώνη χαμηλού διαφημιστικού ενδιαφέροντος. Από τον ΑΝΤ1 μου λένε ότι θέλουν να δουν πώς θα πάει η εκπομπή κι εκεί θα αποφασίσουν αν θα γυρίσουν και τα υπόλοιπα».

Διαβάστε ακόμα:

Η πρεμιέρα του Beat Buzzer ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική! (Video)